ΣΠΟΡ

ΠΑΟΚ: Εντυπωσιακή κίνηση με Τζούριτς

ΠΑΟΚ: Εντυπωσιακή κίνηση με Τζούριτς
Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φορά στο εξής ο Δημήτρης Τζούριτς. Eurokinissi Sports

Μεταγραφική… βόμβα από την ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Τζούριτς!

Την αρχή στις εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις στον χώρο του βόλεϊ είχε κάνει ο Ολυμπιακός το πρωί της Δευτέρας, καθώς είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Ραφαήλ Κουμεντάκη. Παίκτη που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΠΑΟΚ. Λίγη ώρα μετά, χωρίς ιδιαίτερη… χρονοτριβή, ήρθε η απάντηση από πλευράς «δικεφάλου του Βορρά» με έναν παλιό παίκτη των «ερυθρόλευκων».

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα τη μεταγραφή του Δημήτρη Τζούριτς! Μια μεταγραφή που αλλάζει τα δεδομένα αφού ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας θεωρείται ένας παίκτης τοπ επιπέδου και θα δώσει πράγματα στους Θεσσαλονικείς. Ο Τζούριτς είχε αρχίσει την καριέρα του στην Ορεστιάδα και αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2006 ως το 2011 με εντυπωσιακές επιδόσεις. Κάτι που περιμένουν και στον ΠΑΟΚ έτσι ώστε να… ανακτήσουν τα σκήπτρα στη Volleyleague.

Η ανακοίνωση: «Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία του με τον αρχηγό της Εθνικής Ανδρών, Δημήτρη Τζούριτς. Ο έμπειρος διεθνής αθλητής (ύψος 2,11 μ.) γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1989 στο Σεράγεβο. Αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια του Δικεφάλου για την επιστροφή του στην κορυφή», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ