ΣΠΟΡ

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Σε θλιβερή κατάσταση ο Μαραντόνα μετά το ματς της Αργεντινής

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Σε θλιβερή κατάσταση ο Μαραντόνα μετά το ματς της Αργεντινής
Reuters

Υποβασταζόμενος αποχώρησε από την εξέδρα του γηπέδου ο Ντιέγκο Μαραντόνα, λίγα λεπτά μετά τη μεγάλη νίκη της Αργεντινής επί της Νιγηρίας.

Ο «Ντιεγκίτο» έζησε πάρα πολύ έντονα τον αγώνα με τους Αφρικανούς, κάτι που φάνηκε στη διάρκεια του αγώνα όταν οι κάμερες τον «συνέλαβαν» πολλές φορές να έχει «ξεφύγει».

Μετά την πρόκριση της αγαπημένης του ομάδας δεν μπορούσε καλά-καλά να περπατήσει μόνος του, με αποτέλεσμα άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος να τον οδηγήσουν σε μία αίθουσα όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Ο «Ντιεγκίτο» από το ξεκίνημα του ματς ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο κόσμος που βρισκόταν κάτω από εκεί που καθόταν τον αποθέωνε κι εκείνος ανταποκρινόταν με τον καλύτερο τρόπο.

Ο πανηγυρισμός του, όμως, μετά το γκολ του Ρόχο θα μείνει... αξέχαστος. Κάποτε το «χέρι του Θεού» έστειλε την Αργεντινή στον τελικό του Μουντιάλ του Μεξικού. Χθες το βράδυ στην Αγία Πετρούπολη λειτούργησαν και τα δύο, αυτή την φορά όχι με τον πιο κόσμιο τρόπο.

Ο κορυφαίος -για πολλούς- ποδοσφαιριστής όλων των εποχών εθεάθη να πανηγυρίζει με τα μεσαία δάκτυλα των χεριών του σηκωμένα, από κάτω οι οπαδοί της Αργεντινής να τον αποθεώνουν και το διαδίκτυο να «παίρνει φωτιά»...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ