Ο Μαραντόνα αυτοπροτείνεται για τον πάγκο της Αργεντινής και δεν... ζητά τίποτα!
Το πέρασμα του Ντιέγκο Μαραντόνα από τον πάγκο της εθνικής Αργεντινής δεν ήταν ιδιαιτέρως επιτυχημένο, όμως αυτό δεν φαίνεται να επηρέασε ιδιαιτέρως τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή.
Μετά τον αποκλεισμό της Αργεντινής από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και τις έντονες αντιδράσεις που υπάρχουν για τον προπονητή Χόρχε Σαμπαόλι και τις επιλογές του, ο «Ντιεγκίτο» αυτοπροτάθηκε για τον πάγκο της ομάδας.
Ξεκαθάρισε μάλιστα πως... προσφέρει τις υπηρεσίες του δωρεάν.
«Δεν ζητώ τίποτε ως αντάλλαγμα», δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή που έχει στη Βενεζουέλα ο Μαραντόνα.
Ο Μαραντόνα κατάφερε να απασχολήσει ιδιαιτέρως σε αυτό το Μουντιάλ. Στον αγώνα της Αργεντινής με την Νιγηρία πανηγύρισε κατά τέτοιο τρόπο που η FIFA τον «απείλησε» μέχρι και με απαγόρευση από τα γήπεδα για τη συνέχεια της διοργάνωσης.
PHOTO 1 / 8
Photo 1/8
Πηγή: Reuters
Photo 2/8
Πηγή: Reuters
Photo 3/8
Πηγή: Reuters
Photo 4/8
Πηγή: Reuters
Photo 5/8
Πηγή: Reuters
Photo 6/8
Πηγή: Reuters
Photo 7/8
Πηγή: Reuters
Photo 8/8
Πηγή: Reuters
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν και ΗΠΑ δίνουν «ραντεβού» στην... κόλαση - Το Ισραήλ ετοιμάζει ενεργειακό χτύπημα στην Τεχεράνη
23:56
ΚΟΣΜΟΣ
Έκκληση της οικογένειας της Βιρτζίνια Τζιούφρε στον βασιλιά Κάρολο να συναντήσει θύματα του Έπσταϊν
23:50
ΚΟΣΜΟΣ
Τεχεράνη: Πέντε νεκροί και 170 τραυματίες από τις επιθέσεις στις πετροχημικές εγκαταστάσεις του Ιράν
23:44
ΚΟΣΜΟΣ
Οι Χούθι ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση με βαλλιστικό πύραυλο στο Ισραήλ
23:36
ΚΟΣΜΟΣ