Φωτιά Αττική: Ο Ολυμπιακός προσφέρει ένα εκατ. ευρώ για τους πληγέντες
Τη στήριξή του στις οικογένειες που έπεσαν θύματα των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική εκφράζει εμπράκτως ο Ολυμπιακός. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε πως προσφέρει άμεσα 1 εκατ. ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων ενώ παράλληλα δρομολογεί διαδικασίες ώστε να συγκεντρωθούν μέσω τραπεζικών λογαριασμών ακόμα περισσότερα χρήματα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμμετέχει στο μέγα ελληνικό πένθος για τους συνανθρώπους μας που έφυγαν τόσο άδοξα.
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προσφέρει άμεσα 1 εκατομμύριο ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων ενώ θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για να ανοιχτούν λογαριασμοί σε τρείς τράπεζες (Πειραιώς, Εθνική, Alpha) ώστε οι φίλαθλοι του Συλλόγου και όποιος άλλος επιθυμεί να προσφέρουν ανάλογα με τις δυνατότητές τους.
Σε αυτές τις δύσκολες ώρες όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται».
Πόσο πρέπει να ανησυχούμε για μια νέα κούρσα πυρηνικών εξοπλισμών
14:36
Άκης Σκέρτσος: Είναι η Ελλάδα μια αφιλόξενη χώρα για τους νέους;
14:33
Πηγές ΚΚΕ: Αλλεπάλληλες και έγκαιρες οι καταγγελίες για τον αμαρτωλό ρόλο του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ
14:24
Η Ουκρανία υποστηρίζει την έκκληση του Πάπα για ολυμπιακή εκεχειρία στον πόλεμο με τη Ρωσία
14:13