ΣΠΟΡ

ΑΕΚ-Βίντι 1-1: Στα «αστέρια» με... θρίλερ

ΑΕΚ-Βίντι 1-1: Στα «αστέρια» με... θρίλερ
ΑΠΕ -ΜΠΕ

Η ΑΕΚ πήρε αγχωτική πρόκριση στους ομίλους του Champions League καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Βίντι στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχοντας προίκα το 2-1 της Ουγγαρίας πέρασαν δύσκολες στιγμές ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι να σφραγίσουν την παρουσία τους στην κορυφαία διοργάνωση μετά από 12 χρόνια. Ο «Δικέφαλος» που είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κέρδισε πέναλτι σε σπρώξιμο του Φιόλα στον Λόπες με τον Μάνταλο να ανοίγει το σκορ από την άσπρη βούλα στο 48'.

Δέκα λεπτά μετά η Βίντι ισοφάρισε με τον Νεγκό από αδράνεια της άμυνας με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να βγάλει νευρικότητα. Ακολούθησε απίστευτο θρίλερ μέχρι το τέλος, με την Ένωση να μένει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λόπες στο 80' αλλά να φτάνει στο στόχο της με μπόλικο άγχος.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Μάνταλος (89' Τσόσιτς), Κλωναρίδης (62' Πόνσε), Λόπες, Λιβάγια (84' Άλεφ)

BINTI: Κόβασικ, Φιόλα, Πάουλο Βινίσιους, Γιουχάς, Στοπίρα, Χάντζιτς, Νικόλοβ (46' Πάτκαϊ), Νεγκό, Κόβατς, Στσέποβιτς, Λάζοβιτς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ