Το Σάββατο μοιράζουμε χαμόγελα στο PAOSHOP
O Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς στέλνουν το δικό τους μήνυμα και προσκαλούν τους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας στη μεγάλη εορταστική εκδήλωση που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (12/12) στο PAOSHOP της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Στην εκδήλωση θα είναι παρόντες παίκτες της ομάδας ενώ θα υπάρχουν happenings και πολλές όμορφες στιγμές για τα παιδιά.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τα PAOSHOP, ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ο μεγάλος χορηγός της ομάδας, Stoiximan.gr ανέλαβαν τη σχετική πρωτοβουλία που άρχισε στις 4/12 και θα διαρκέσει ως τις 31/12/2015. Για κάθε αγορά από τα PAOSHOP, στο διάστημα αυτό, ένα ποσοστό ενισχύει τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Επειδή δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από την εικόνα ενός παιδιού που χαμογελά...
Δείτε το σχετικό βίντεο και δίνουμε ραντεβού στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (12/12) στο PAOSHOP της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Συντάξεις Οκτωβρίου: Πότε ξεκινά η καταβολή τους στους δικαιούχους - Αναλυτικά ανά ταμείο
01:00
Προσωπικός Βοηθός ΑμεΑ: Μέχρι πότε η προθεσμία για τις αιτήσεις - Τα κριτήρια
00:30
Απατεώνες επιχείρησαν να εξαπατήσουν πολίτη αλλά έπεσαν σε αστυνομικό
23:59
Τραύματα από μαχαίρι σε λαιμό και πόδια φέρει η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στην Ηγουμενίτσα
23:56