ΣΠΟΡ

Μάνατζερ Ρονάλντο: Έτοιμος να επιστρέψει μετά τις κατηγορίες

Μάνατζερ Ρονάλντο: Έτοιμος να επιστρέψει μετά τις κατηγορίες
REUTERS

«Έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση» είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τις κατηγορίες Αμερικανίδας ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ποδοσφαιριστή, όπως δήλωσε ο μάνατζερ του, σημειώνοντας πως «τα πάει πολύ καλά».

«Μπορεί να τον ξέρω μόλις τρεις μήνες αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα πως στα 15 χρόνια της καριέρας του έχει δείξει άψογο επαγγελματισμό και σοβαρότητα, τόσο έξω όσο και μέσα στο γήπεδο», είπε ο Massimiliano Allegri.

Όσον αφορά στις κατηγορίες εις βάρους του Ρονάλντο, ο μάνατζέρ του παραδέχτηκε πως ήταν «μια δύσκολη στιγμή» αλλά ο ποδοσφαιριστής μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος.

«Τον βλέπω ήρεμο στις προπονήσεις. Ο επαγγελματισμός του είναι αδιαμφισβήτητος», σημειώνει, σύμφωνα με το Sky News.

Ο 33χρονος επιθετικός της Γιουβέντους, αρνήθηκε τις καταγγελίες βιασμού εναντίον του, ωστόσο η υπόθεση αυτή έχει προκαλέσει ανησυχία στους χορηγούς του. «Ανησυχούμε βαθύτατα για τους ισχυρισμούς και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς την κατάσταση», δήλωσε πηγή της NIKE στο Associated Press.

«Έχουμε δει τη συγκεκριμένη έκθεση η οποία έχει κατηγορίες εις βάρος του Κριστιάνο Ρονάλντο. Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση αφού περιμένουμε οι αθλητές που βρίσκονται στο εξώφυλλο και είναι πρεσβευτές μας να αντιπροσωπεύουν και τις αξίες της εταιρείας», δήλωσε και εκπρόσωπος της ΕΑ Sports.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ