ΣΠΟΡ

«Τρελάθηκε» ο Μπολτ γιατί του ζήτησαν να περάσει ντόπινγκ!

«Τρελάθηκε» ο Μπολτ γιατί του ζήτησαν να περάσει ντόπινγκ!
Εξοργισμένος ο Μπολτ με την κλήση του για ντόπινγκ INSTAGRAM / USAIN BOLT

Εξοργισμένος με την κλήση που δέχθηκε για να περάσει έλεγχο ντόπινγκ εμφανίστηκε ο Γιουσέιν Μπολτ, μετά τα πρώτα του παιχνίδια ως ποδοσφαιριστής.

Ο Τζαμαϊκός σούπερ σταρ του στίβου αποφάσισε να ακολουθήσει νέα καριέρα και για τον λόγο αυτό, βρίσκεται στην Αυστραλία όπου κάνει τα πρώτα του… βήματα στο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, ο κορυφαίος σπρίντερ όλων των εποχών, σημείωσε και τα πρώτα του γκολ σε φιλική αναμέτρηση με την φανέλα των Central Coast Mariners.

Ωστόσο, έπειτα από λίγες μέρες, ο Γιουσέιν Μπολτ έλαβε ειδοποίηση προκειμένου να περάσει από έλεγχο ντόπινγκ, κάτι που προκάλεσε την οργή του. Ο Τζαμαϊκός ανέβασε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με το οποίο εξέφρασε την απορία του για την κλήση του.

«Παιδιά, έχω σταματήσει τον στίβο για να γίνω ποδοσφαιριστής, αλλά δείτε αυτό», ανέφερε αρχικά και έδειξε το χαρτί με την ειδοποίηση για έλεγχο ντόπινγκ. Και συνέχισε: «Πως με περνούν από έλεγχο; Ακόμη δεν είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής! Δεν έχω συμβόλαιο. Σοβαρά! Ρώτησα την κυρία για ποιον λόγο μου ζητούν δείγμα, αφού ακόμη δεν έχω υπογράψει σε κανένα κλαμπ και μου απάντησε ότι ζητούν δείγμα επειδή είμαι ελίτ αθλητής. Οκ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ