Κύθνος: Ποδοσφαιριστές πήραν... βάρκες για να πάνε στον εντός έδρας αγώνα
Ένα ευτράπελο διαδραματίστηκε, χθες, Κυριακή, στο τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Κυκλάδων, όπου ο ΑΠΣ Κύθνου έπαιζε κόντρα στον Μαρπησσαϊκό.
Η ομάδα της Κύθνου χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο της Σερίφου και έτσι έπρεπε να ταξιδέψει για να παίξει το εντός έδρας παιχνίδι της. Για να γίνει αυτό, οι παίκτες της ομάδας αναγκάστηκαν να πάρουν βάρκα για να φτάσουν στο γήπεδο εγκαίρως, αφού η μετακίνηση από το ένα νησί στο άλλο είναι ένα μόνιμο πρόβλημα των κατοίκων.
Έτσι, όπως φαίνεται στις εικόνες του cyclades24.gr, παίκτες, φίλαθλοι και άνθρωποι της ομάδας επιβιβάστηκαν σε βάρκα και ταξίδεψαν μέχρι το γειτονικό νησί. Μάλιστα, για να γλιτώσουν μία ώρα ταξιδιού, πήγαν σε παραλία στο βόρειο τμήμα της Σερίφου και από εκεί πήγαν με αμάξια στο γήπεδο που βρίσκεται στο νότιο τμήμα του.
Για την ιστορία, οι παίκτες του ΑΠΣ Κύθνου, μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν, πήραν, όμως τη νίκη με 3-1.



Voucher 750 ευρώ από την ΔΥΠΑ: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους παρόχους - Πώς θα κάνετε αίτηση
11:54
Ιταλία: Πενηντάχρονη γυναίκα δολοφονήθηκε με δεκάδες μαχαιριές από τον πρώην σύντροφό της
11:49
«Το Ιράν δεν μπορεί να διαθέτει πυρηνικά όπλα και πυραυλική ικανότητα», λέει η Μελόνι
11:39
Μήνυμα Φον ντερ Λάιεν προς Κύπρο: «Η ασφάλειά σας είναι και δική μας ασφάλεια»
11:35