ΣΠΟΡ

Λευτέρης Πετρούνιας: Το συγκινητικό μήνυμα αμέσως μετά την εγχείρηση

Λευτέρης Πετρούνιας: Το συγκινητικό μήνυμα αμέσως μετά την εγχείρηση
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Λευτέρης Πετρούνιας υποβλήθηκε σε επέμβαση στον ώμο του, όλα πήγαν καλά και ο Έλληνας «μύθος» της γυμναστικής έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυμα…

Παρότι ήταν στο… κρεβάτι του πόνου, ο Λευτέρης Πετρούνιας απέδειξε και σε αυτή την περίπτωση το μεγαλείο του! Ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής των κρίκων, τρεις φορές συνεχόμενες μάλιστα, χειρουργήθηκε επιτυχώς στον ώμο του και όλα πήγαν κατ’ ευχήν, με αποτέλεσμα λίγες στιγμές μετά την επέμβαση να στείλει το δικό του μήνυμα.

Ο Πετρούνιας θέλησε να πει το δικό του «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα του, στους γιατρούς του αλλά και να βάλει ήδη στόχο το Τόκιο όπου θα γίνει ο επόμενος μεγάλος αγώνας. Άλλωστε, όπως είπε σε τρεις μήνες θα είναι ξανά σε θέση να προπονηθεί και να ετοιμαστεί κατάλληλα για να συνεχίσει το μυθικό σερί των 2,5 ετών με συνεχόμενες νίκες!

«Όλα πήγαν καλά !!! Έχω ακόμη αγωνία για να ολοκληρωθεί και η αποκατάσταση με επιτυχία και σε τρεις μήνες περίπου ευελπιστώ ότι θα είμαι πάλι πίσω στην προπόνηση μου. Η αγάπη και η δύναμη που μου δώσατε για να ανέβω στους κρίκους πριν από λίγες ημέρες, θα είναι η ώθηση μου και για την ανάρρωση μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό που βρίσκεται δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, τον Dr Lafosse με το ιατρικό του επιτελείο που με φρόντισαν και με έκαναν να νιώθω ασφαλής. Ευχαριστώ την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που μερίμνησε για όλα. Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για το κουράγιο που μου δίνετε. Δύσκολος αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα αλλά είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε το μήνυμά του:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ