ΣΠΟΡ

Επεισοδιακή η συνέντευξη Τύπου του Φαν Χάαλ με τους δημοσιογράφους της Γιουνάιτεντ

Επεισοδιακή η συνέντευξη Τύπου του Φαν Χάαλ με τους δημοσιογράφους της Γιουνάιτεντ
Reuters / Jason Cairnduff Livepic

Ξέσπασε στους δημοσιογράφους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Φαν Χάαλ για τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του και τον Μουρίνιο.

Ο Ολλανδός τεχνικός έκανε πρωτοφανή επίθεση στον Αγγλικό Τύπο, στην επίσημη συνέντευξη Τύπου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τα όσα έχουν γράψει τις τελευταίες ημέρες για πιθανή απόλυσή του και την «έλευση» του Ζοσέ Μουρίνιο. «Δεν υπάρχει κάποιος που να αισθάνεται την ανάγκη να μου ζητήσει συγγνώμη εδώ μέσα; Αυτό αναρωτιέμαι. Νομίζω πως... έχω ήδη απολυθεί. Αυτό διαβάζω, ότι απολύθηκα. Πως ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ήδη στη Γιουνάιτεντ»!

Ο Φαν Χάαλ κάθισε μόλις 5 λεπτά στην καρέκλα του, επειδή τον υποχρεώνουν οι κανονισμοί, κατηγορώντας τους δημοσιογράφους ότι του έχουν καταστρέψει την προσωπική του ζωή. Επέμεινε ότι κάνει τα πάντα για να επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών τον σύλλογο και έκλεισε με γιορτινές ευχές σε σαφέστατα ειρωνικό τόνο.

«Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και... ίσως σας ευχηθώ καλή Χρονιά όταν σας δω ξανά. Απολαύστε το κρασί και τις πίττες»!

Winter is coming for Van Gaal

Ο Ολλανδός ήταν φανερά πιεσμένος και αγχωμένος από την όλη κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί. Το ξέσπασμά του όμως έδωσε την ευκαιρία στους φιλάθλους να σχολιάσουν με εκπληκτικό τρόπο στο Διαδίκτυο την κατάσταση.

Ξεχωρίζει ασφαλώς το βιντεάκι σε φόρουμ φιλάθλων της Γιουνάιτεντ, όπου ο Φαν Χάαλ έχει την τύχη του John Snow στο Game of Thrones! Σκόουλς, Φέρντιναντ και Γκιγγς του δίνουν τα πρώτα χτυπήματα, και το μοιραίο έρχεται από τον αρχηγό Ουέιν Ρούνεϊ, την ώρα που ο Φαν Χάαλ δηλώνει πίστη στους παίκτες του!

Οι «καραμπόλες» στους πάγκους

Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Ολλανδός τα βάζει με τους δημοσιογράφους και ήδη τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν σχετικά εκρηκτικά αποσπάσματα από το παρελθόν του.

Είναι αλήθεια πάντως ότι οι εφετινές «γιορτές» είναι ξεχωριστές, με καραμπόλες στους πάγκους των κορυφαίων Ευρωπαϊκών συλλόγων, που πυροδότησε η αποπομπή του Ζοσέ Μουρίνιο από την Τσέλσι, αλλά και η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του Γκουαρντιόλα με την Μπάγερν.

Διαβάστε και αυτά

Η Ρεάλ Μαδρίτης στο κυνήγι του Ζοσέ Μουρίνιο

«Θέμα χρόνου» ο πάγκος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Μουρίνιο

Ο Μουρίνιο απέρριψε πρόταση της Ρόμα και ο Γκουαρντιόλα είπε "αντίο" στην Μπάγερν

ΔΗΜΟΦΙΛΗ