ΝΒΑ: Νέο πλήγμα για τους Ουίζαρντς με Ουόλ
Μεγάλο χρονικό διάστημα αναμένεται να μείνει εκτός της αγωνιστικής δράσης ο Τζον Ουόλ των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, καθώς τραυματίστηκε στο σπίτι του και θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση.
Μάλιστα ο Αμερικάνος άσος των Ουίζαρντς στάθηκε διπλά άτυχος καθώς εκτός από την πτώση που είχε σπίτι του και η οποία τον έκανε να υποστεί ρήξη στον αριστερό αχίλλειο και να πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, μολύνθηκε σε μία επέμβαση που υποβλήθηκε στις 8 Ιανουαρίου.
Όπως μεταφέρουν τα Αμερικανικά ΜΜΕ, γλίστρησε και έπεσε στο πάτωμα ενώ όταν πήγε για έναν απλό καθαρισμό διαπιστώθηκε ότι είχε σχίσει και τον αχίλλειο τένοντα.
Αυτό επί της ουσίας σημαίνει ότι θα χάσει, αν όχι όλη, το μεγαλύτερη μέρος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στο ΝΒΑ στερώντας από τους Ουίζαρντς τη «δύναμη» τους. Να θυμίσουμε ότι η επόμενη σεζόν είναι η πρώτη από το νέο max συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ουόλ πριν από δύο καλοκαίρια και οι δυο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια για τετραετή επέκταση αξίας 170 εκ. δολάρια.
Νέα προειδοποίηση Τραμπ: Θα χάσουν τα εργοστάσια ενέργειας αν δεν ανοίξουν το Ορμούζ έως την Τρίτη
19:36
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Το Ιράν απαιτεί αποζημίωση για να ανοίξει το Ορμούζ - Νέα απειλή Τραμπ για ενεργειακές εγκαταστάσεις
19:30
ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζήτησα μεσολάβηση από την Παπακώστα»: Τι λέει ο κτηνοτρόφος για την παράνομη επιδότηση
19:23
«Έστω και χωρίς μέση, τα καταφέραμε» - Η πρώτη ανάρτηση Πετρούνια μετά το χρυσό στο Κάιρο (vid)
19:11