ΣΠΟΡ

Εμιλιάνο Σάλα: Η Ναντ αποσύρει τη φανέλα με το Νο «9»- Το ευχαριστώ της οικογένειάς του

Εμιλιάνο Σάλα: Η Ναντ αποσύρει τη φανέλα με το Νο «9»- Το ευχαριστώ της οικογένειάς του
EUTERS/Stephane Mahe

Η διοίκηση της Ναντ ανακοίνωσε πως θα αποσύρει τη φανέλα με το Νο «9», που φορούσε ο αδικοχαμένος, Εμιλιάνο Σάλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του στα παγωμένα νερά της Μάγχης, κατά το αεροπορικό ταξίδι του από τη Νάντη στο Κάρντιφ, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην αγγλική ομάδα.

Η σορός που είχε βρεθεί στα συντρίμμια του αεροσκάφους που μετέφερε τον ποδοσφαιριστή και τον πιλότο του, ταυτοποιήθηκε και ανήκει στον 28χρονο Αργεντίνο φορ.

«Δεν υπάρχουν λόγια για την τραγωδία αυτή και το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι ν' αποσύρουμε τη φανέλα με το Νο ‘’9’’, για να θυμόμαστε για πάντα τον Εμιλιάνο», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Βάλντεμαρ Κιτά.

Νεκρός ο Εμιλιάνο Σάλα: Ταυτοποιήθηκε η σορός του ποδοσφαιριστή

Εμιλιάνο Σάλα: Ο σκύλος του τον περιμένει στην πόρτα

«Το αεροπλάνο μοιάζει να διαλύεται, φοβάμαι»: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του Εμιλιάνο Σάλα

Στο μεταξύ, η οικογένεια του Σάλα ευχαρίστησε με επιστολή της τον κόσμο για την υποστήριξη και την αγάπη που έδειξε κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον εντοπισμό του 28χρονου. Επίσης, δίνουν τις ευχές τους στην οικογένεια του Ντέιβιντ Ίμποτσον και αναφέρουν πως ελπίζουν οι Αρχές να βρουν τον πιλότο του μοιραίου αεροσκάφους:

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την αγάπη και την υποστήριξη που μας δείξατε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μας. Βλέποντας όλο τον κόσμο να επιστρατεύεται για να μας υποστηρίξει στις έρευνές μας, ήταν μια πολύτιμη βοήθεια. Χάρη σε εσάς, πλέον μπορούμε να θρηνήσουμε για τον γιο μας, τον αδερφό μας», ανέφερε σε δήλωσή της η οικογένεια του άτυχου Σάλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ