ΣΠΟΡ

Η πρωτιά της Λέστερ είναι το γεγονός της Boxing Day και ο Ρανιέρι δεν νιώθει καμία πίεση

Η πρωτιά της Λέστερ είναι το γεγονός της Boxing Day και ο Ρανιέρι δεν νιώθει καμία πίεση
Twitter / Leicester City

Χριστούγεννα στην κορυφή για την Λέστερ, που από το απόγευμα του Σαββάτου, κόντρα στην Λίβερπουλ, θέλει να αποδείξει ότι το φετινό παραμύθι της θα έχει χαρούμενο τέλος.

Ο Ρανιέρι ξέρει ότι τα δύο κολλητά ματς με τους «κόκκινούς» και την Σίτι την Δευτέρα θα είναι καθοριστικά για τους στόχους της ομάδας του, αφού όλοι περιμένουν το στραβοπάτημά της. Σε κάθε του δήλωση τονίζει προς τους παίκτες του να μην έχουν καμμία πίεση και να χαρούν το παιχνίδι.

Στην κουβέντα ήρθε και το θέμα της εθνικής Ελλάδας, αφού πέρυσι τα Χριστούγεννα ο Ρανιέρι ζήτησε από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να μεσολαβήσει για να δει προπονήσεις του Κλοπ στην Ντόρτμουντ. Ο Ιταλός ξεσπάθωσε για την κριτική που του γίνεται μετά το καταστροφικό του πέρασμα από τον πάγκο της εθνικής: «Δηλαδή η καριέρα μου είναι μόνο αυτά τα 4 ματς με την Ελλάδα; Τίποτε άλλο δεν έχω πετύχει; Και πώς να τα κατάφερνα όταν δεν είχα παρά ελάχιστο χρόνο για να προπονήσω τους παίκτες; Δεν είμαι μάγος. Οι παίκτες είναι καλοί. Αλλά έδιωξαν τον κακό Ρανιέρι και μετά πήγε ένας χειρότερος προπονητής και ένας ακόμη χειρότερος».

Μπύρα για όλους!

Ποδόσφαιρο στην Αγγλία σημαίνει και μπύρα. Η Λέστερ λοιπόν αποφάσισε στον αγώνα της Δευτέρας με την Μάντσεστερ Σίτυ, να μεθύσει τους οπαδούς της με δωρεάν μπύρα.

Ένας από τους χορηγούς του συλλόγου είναι Ταϋλανδέζικη μπύρα και ο ιδιοκτήτης του συλλόγου αποφάσισε να στήσει καντίνες έξω από το γήπεδο από νωρίς, όπου οι φίλοι της Λέστερ θα μπορούν να πιουν δωρεάν ένα μεγάλο ποτήρι μπύρας.

Είναι κάτι που είχε επαναλάβει και πριν 2 χρόνια, στον τελευταίο αγώνα με την ΚΠΡ και την άνοδο στην Premier. Δώρο Χριστουγεννιάτικο όμως πήραν και οι οπαδοί, που ταξίδευσαν σήμερα στο Λίβερπουλ.

Η Λέστερ τους μοίρασε δωροεπιταγή για προϊόντα από την μπουτίκ της ομάδας κάνοντας ακόμη πιο ευχάριστο το ταξίδι στο Άνφιλντ.

Διαβάστε επίσης

Η ιστορία της Boxing Day και η παράδοση ετών με ποδόσφαιρο στα γήπεδα

Η πρωτιά της Λέστερ στην Premier League είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης στην Αγγλία

Ο Ιταλός τεχνικός και ο χαρισματικός σκόρερ Βάρντι οδήγησαν την Λέστερ στην κορυφή της Αγγλίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ