Προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε στην κατάθεση προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ, προκειμένου να μειωθεί η ποινή των -6 βαθμών, η οποία του επιβλήθηκε βάσει του πειθαρχικού δικαίου του ΕΣΑΚΕ.
Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν την ποινή άδικη, ενώ εκτιμούν ότι δεν τηρήθηκε η νομιμότητα. Γι΄ αυτό το λόγο οι Πειραιώτες προχωρούν την υπόθεση στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών, προκειμένου να ανατρέψουν την πρωτοβάθμια απόφαση του αθλητικού δικαστή.
Μετά την αποχώρηση από το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, η τιμωρία που επιβλήθηκε στους «ερυθρόλευκους» ήταν -6 βαθμοί για δυσφήμιση του αθλήματος και προσβολή του φίλαθλου πνεύματος και πρόστιμο 7.000 ευρώ, βάσει του καταστατικού του ΕΣΑΚΕ.
Έτσι, οι Πειραιώτες υποχώρησαν στην 6η θέση της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος, πίσω από τον Παναθηναϊκό, το Περιστέρι, τον Προμηθέα, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
NBA: «Χρυσώνουν» τον Giannis οι Ουόριορς
Η ρεβάνς του Κλοπ και το σερί του Λεβαντόφσκι
«Επίθεση» του μάνατζερ Σάλα στην Κάρντιφ! «Πότε θα πει την αλήθεια;»
Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα τέλη κυκλοφορίας 2026: Αναλυτικός οδηγός
06:30
Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
06:00
Ανοιχτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ την τελευταία Κυριακή (28/12) του χρόνου
05:00
Ποιες περιοχές έλαβαν τα μεγαλύτερα ποσά από το επίδομα θέρμανσης - Πότε είναι η επόμενη δόση
04:00