ΣΠΟΡ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ 0-0: Μοιρασιά και οι δυο χαμένες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ 0-0: Μοιρασιά και οι δυο χαμένες
AP Photo/Jon Super

Σε ένα ματς που τα βλέμματα συγκέντρωσαν οι πολλοί τραυματισμοί, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ έμειναν στο 0-0 για την Premier League. 

Το αποτέλεσμα αυτό σημαίνει ότι οι «ρεντς» παραμένουν μεν στην κορυφή, αλλά η διαφορά τους από τη Μάντσεστερ Σίτι είναι μόλις ένας βαθμός, ενώ από την άλλη οι «μπέμπηδες» υποχωρούν στην πέμπτη θέση, πίσω από την Άρσεναλ, η οποία επικράτησε με 2-0 της Σαουθάμπτον.

Το μεγάλο ντέρμπι είχε ένταση, πάθος, αλλά λίγες φάσεις, κυρίως για τους γηπεδούχους. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ υποχρεώθηκε να κάνει τρεις αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο, καθώς αποχώρησαν τραυματίες ο Ερέρα, ο Μάτα, αλλά και ο Λίνγκαρντ που είχε πάρει τη θέση του Ισπανού!

Αναγκαστική αλλαγή έκανε στο πρώτο μέρος και ο Γιούργκεν Κλοπ, που είδε τον Φιρμίνο να αντιμετωπίζει πρόβλημα και τον αντικατέστησε με τον Στάριτζ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία φλύαρη υπεροχή, χωρίς να δημιουργήσουν φάσεις, ενώ η Γιουνάιτεντ απείλησε στο 40' με τον Λίνγκαρντ, που κόπηκε από τον Άλισον (και τραυματίστηκε), ενώ είδαν στο 75' να ακυρώνεται σωστά αυτογκόλ του Μάτιπ, αφού ο Σμόλινγκ που έκανε το γύρισμα ήταν σε θέση οφσάιντ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ