ΣΠΟΡ

Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός 66-57: Με την «υπογραφή» του Τζέιμς

Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός 66-57: Με την «υπογραφή» του Τζέιμς
EUROKINISSI

H Αρμάνι Μιλάνο και ο Μάικ Τζέιμς «εκτέλεσαν» τον Ολυμπιακό και πήραν τη νίκη με 66-57 για την 26η αγωνιστική της Euroleague. 

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να «αποδράσει» με ένα πολύτιμο «διπλό» από το Μιλάνο και πλέον ο κίνδυνος να μην προλάβει τα πλέι οφ είναι πιο ορατός από ποτέ.

Στον αντίποδα, οι Ιταλοί είδαν τον «συνήθη-ύποπτο», Μάικ Τζέιμς, να τελειώνει τον αγώνα με 27 πόντους, χαρίζοντας στην Αρμάνι την 14η νίκη της, με την οποία έκανε ακόμη ένα βήμα για την εξασφάλιση της πρόκρισης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έχασε στο δεύτερο δεκάλεπτο με διάστρεμμα τον αρχηγό του Βασίλη Σπανούλη, που δεν επέστρεψε στο παρκέ.

Η Αρμάνι Μιλάνο μπήκε από τα πρώτα λεπτά του ματς αποφασισμένη να επιβάλλει το ρυθμό της και με τον Μάικ Τζέιμς να έχει για μια ακόμα φορά τον έλεγχο του παιχνιδιού των Ιταλών έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 19-10. Ο Ολυμπιακός όμως βρήκε στη συνέχεια ρυθμό και παρά τον τραυματισμό του Σπανούλη τρέχοντας ένα επιμέρους σκορ 13-4 έκανε το 23-23 στο 19΄.

Οι γηπεδούχοι σε ένα ματς που ήταν άστοχοι είχαν το πάνω χέρι και προηγήθηκαν με 44-35 στο 27΄ με δυο εύστοχες βολές του Μάικ Τζέιμς που συνέχιζε να «πληγώνει» τον Ολυμπιακό ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε με τρίποντο το 49-39 που ήταν και το σκορ της τρίτης περιόδου. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ δεν σταμάτησε στη συνέχεια και με έμμεσο τετράποντο έκανε το 56-41 στο 33΄. Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να γυρίσει το ματς και έτσι η Αρμάνι Μιλάνο πήρε τη νίκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ