Champions League: «Τρέχει» για να προλάβει το πρώτο ματς με Άγιαξ ο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αμφίβολος για τον πρώτο αγώνα της Γιουβέντους κόντρα στον Άγιαξ για τα προημιτελικά του Champions League.
Όπως επεσήμανε ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, ο Πορτογάλος άσος που τραυματίστηκε στο ματς της Πορτογαλίας με τη Σερβία για τα προκριματικά του EURO 2020, δεν θα είναι απολύτως έτοιμος ως τις 10 Απριλίου που θα διεξαχθεί ο αγώνας με τους Ολλανδούς.
«Είναι καλύτερα. Έχει ήδη αρχίσει να κινείται, αλλά δεν θα παίξει παρά μόνο όταν θα είναι απόλυτα καλά. Υπάρχει ο κίνδυνος να απουσιάσει από τον πρώτο αγώνα με τον Άγιαξ. Ο ίδιος το γνωρίζει αυτό και ξέρει ότι δεν θα παίξει, αν δεν είναι καλά» δήλωσε από την πλευρά του ο προπονητής της Γιουβέντους.
Ο Αλέγκρι μάλιστα, επέμεινε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου: «Χρειάζεται προσοχή, επειδή βρισκόμαστε σε δύσκολη φάση. Είναι καλύτερο να χάσει έναν αγώνα και να επιστρέψει όταν είναι 100% έτοιμος και δεν θα υπάρχει κίνδυνος υποτροπής. Γιατί τότε, ίσως να λείψει ακόμη και δύο μήνες».
Καθαρισμός οικοπέδων: Από 1η Απριλίου έως 15 Ιουνίου η προθεσμία - Τι αλλάζει με το νέο νόμο
05:00
Πότε τελειώνουν τα μαθήματα σε Γυμνάσια - Λύκεια και πότε ξεκινούν οι εξετάσεις - Οι επόμενες αργίες
04:00
Νέα παράταση μέχρι την Κυριακή στις αιτήσεις για τον Κοινωνικό Τουρισμό (vid)
03:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Βήμα - βήμα η διαδικασία εγγραφής στην πλατφόρμα
02:00