ΣΠΟΡ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Οικογενειακά πακέτα στα καταστήματα του γηπέδου!

ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Οικογενειακά πακέτα στα καταστήματα του γηπέδου!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά και προσκαλεί τους φιλάθλους του Συλλόγου να συμμετάσχουν στο «Family Day», που διοργανώνει στον αγώνα με αντίπαλο τον Προμηθέα Πάτρας, το προσεχές Σάββατο (13/4, 15.45) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θεωρεί την οικογένεια ως έναν βασικό πυλώνα της ελληνικής κοινωνίας και θέλοντας να συνεισφέρει στην ενίσχυση του θεσμού της, θεσπίζει την «Ημέρα Της Οικογένειας» στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας.

Eιδικά για την ημέρα αυτή, το επίσημο κατάστημα του Συλλόγου, το Paoshop, ετοιμάζει με τη σειρά του μοναδικές εκπλήξεις ειδικά για τις οικογένειες που θα επισκεφτούν το κλειστό του ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, οι οικογένειες που θα επισκεφτούν αύριο τα καταστήματα του γηπέδου στις θύρες 3, 11, 27 και VIP θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα 2 οικογενειακά πακέτα του Paoshop σε μοναδική τιμή!

Πιο συγκεκριμένα, για τις τριμελείς οικογένειες, το Paoshop προσφέρει το “Family Pack” που περιλαμβάνει την ανδρική και την παιδική ζακέτα με τον ύμνο του Παναθηναϊκού, καθώς και το αντίστοιχο γυναικείο φούτερ με 40 % έκπτωση!

family40

Όσον αφορά τις τετραμελείς οικογένειες, το Paoshop προτείνει το “Family Pack” που περιλαμβάνει 4 αυθεντικά t-shirts με 30 % έκπτωση!

family30

ΔΗΜΟΦΙΛΗ