Νίκη με 4-2 του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού σε ματς διαφήμιση
Με σούπερ επιθετικό ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Παναιτωλικό με 4-2 στην πρεμιέρα του β γύρου, στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο.
Στα πρώτα 16 λεπτά το σκορ ήταν 2-2 (!) με τον Παναιτωλικό να προηγείται με εξαιρετική ενέργεια του Βιγιαφάνες στο 2, τους "πράσινους" να απαντούν με τον Αμπέιντ (6) και τον Πέτριτς (11), πριν ο Μαρκόφσκι κάνει το 2-2 στο 16ο λεπτό.
Στο β ημίχρονο οι δύο παίκτες του "τριφυλλιού" πέτυχαν έκαστος από ένα ακόμη γκολ (Πέτριτς 51 και Αμπέιντ 92) για το τελικό 4-2 με τους Αγρινιώτες να έχουν την δική τους ευκαιρία να ισοφαρίσουν σε 3-3 στο 90 με τον Βασιλείου.
Ο Παναθηναϊκός έτσι έφτασε τους 28 βαθμούς (Ολυμπιακός 48, ΑΕΚ 30, ΠΑΟΚ 26 με ματς λιγότερο, Αστέρας Τρίπολης 24). Ο Παναιτωλικός παρέμεινε 13ος με 16 βαθμούς (όσους και ο Ατρόμητος με ματς λιγότερο), έχοντας στην πλάτη του τον Πανθρακικό με 11 και την Καλλονή με 7.
Έκκληση του ανώτατου ηγέτη του Ιράν προς τις επιχειρήσεις να αποφύγουν απολύσεις εργαζομένων
23:30
Ιερουσαλήμ: Επίθεση Ισραηλινού σε Γαλλίδα μοναχή - Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει το βίαιο συμβάν (vid)
23:19
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΗΑΕ: Ο χάρτης του πετρελαίου αλλάζει - Ο «νέος» OPEC και ο φόβος νέας κρίσης
23:10
Εξιτήριο πήρε ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ που δέχθηκε επίθεση - Ο νέος κανονισμός των εστιών η αιτία
22:59