O Αγουέρο οδηγεί την Μάντσεστερ Σίτι στον τίτλο
Ασταμάτητη δείχνει η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς με ένα γκόλ του Αγουέρο στο 63΄, πέρασε νικηφόρα 1-0 και από την έδρα της Μπέρνλι, για την 36η αγωνιστική κι έτσι ανέβηκε πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League.
Η λύτρωση για την Σίτι ήρθε στο 63ο λεπτό με τον... συνήθη ύποπτο, Σέρχιο Αγουέρο, με δυνατό σουτ μέασ από την περιοχή να κάνει το 0-1 που μέτρησε με τη βοήθεια του goal line technology.
Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, λοιπόν, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος έχει 92 βαθμούς.
Παράλληλα, τρίτωσε το κακό για την Άρσεναλ, αφού μετά τις ήττες από Κρίσταλ Πάλας και Γουλβς, έχασε και από την Λέστερ και μάλιστα με το βαρύ 3-0. Σε ένα ματς όπου ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια (πήρε κίτρινη κάρτα), η Λέστερ βρήκε εύκολα διαδρόμους, πολύ περισσότερο από την στιγμή που η ομάδα του Έμερι έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μέιτλαντ Νάιλς στο 38'.
Ο Τίλεμανς στο 59' και ο Βάρντι στο 86' και το 90΄ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο αφήνει πίσω πλέον τους «κανονιέρηδες» στο κυνήγι για το Τσάμπιονς Λιγκ.
USS Tripoli: Αυτό είναι το αμερικανικό πλοίο που λένε ότι έπληξαν οι Φρουροί της Επανάστασης
19:22
Τραμπ για πρόταση Ιράν: «Δεν είναι αρκετά καλή, αλλά είναι σημαντική» - Οι όροι της Τεχεράνης
19:13
ΣΒΕ: Τα πρώτα μέτρα για την ενέργεια είναι ένα θετικό πρώτο βήμα
19:04
Fuel Pass: Πάνω από 60.000 αιτήσεις σε δύο ώρες- Προβλήματα λόγω επισκεψιμότητας στο vouchers.gov.gr
18:55