ΣΠΟΡ

Σάλος: Γύρισαν πορνό στο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης

Σάλος: Γύρισαν πορνό στο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης

Άλλη έννοια στην «καυτή ατμόσφαιρα» που συνηθίζουν να δημιουργούν οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Wanda Metropolitano» έδωσε ένας διάσημος παραγωγός «ροζ» ταινιών στην Ισπανία, προκαλώντας σάλο.

Το «Wanda Metropolitano», το οποίο αποτελεί εδώ και λίγα χρόνια την έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, παίρνοντας τη σκυτάλη από το θρυλικό "Βιθέντε Καλδερόν", αποτελεί μία από τις πιο «καυτές» έδρες της Ευρώπης, ενώ θα φιλοξενήσει και το φετινό τελικό του Champions League την 1η Ιουνίου.

Μόνο που εκτός από τα «όργια» των «ροχιμπλάνκος» έγινε και θέατρο πραγματικών οργίων, αφού ο Ινιάτσιο Αλέντε «Τόρμπε» χρησιμοποίησε το γήπεδο της Ατλέτικο για να γυρίσει μια άκρως ακατάλληλη για ανηλίκους σκηνή "εκπαιδευτικού χαρακτήρα".

Σύμφωνα μάλιστα με τα ισπανικά Μέσα, τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν μέρα-μεσημέρι στο πάρκινγκ του σταδίου και η συνολική διάρκεια αυτής της ερωτικής σκηνής είναι 16 λεπτά.

Νωρίτερα, δε, ο «Τόρμπε» είχε προσπαθήσει να κάνει το ίδιο και έξω από το γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο υπέπεσε στην αντίληψη των ανδρών ασφαλείας και απομακρύνθηκε.

«Νέο επεισόδιο της σειράς Sex in Public. Τώρα σας παρουσιάζουμε μία σκηνή στο Wanda Metropolitano της Μαδρίτης με αρκετά "τεχνικά προβλήματα". Ελπίζω ότι αυτή η τρελή σκηνή θα σας αρέσει», αναφέρεται στο κείμενο που συνοδεύει το video, το οποίο έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του στη σελίδα του διάσημου κινηματογραφικού παραγωγού.

Το γεγονός προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά των οπαδών της Ατλέτικο, καθώς έγιναν στόχος πειραγμάτων και περιπαικτικών σχολίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ