ΣΠΟΡ

Ενθουσιασμός 6 χιλιάδων φίλων της Ρεάλ Μαδρίτης στην "πρώτη" του Ζιντάν

Ενθουσιασμός 6 χιλιάδων φίλων της Ρεάλ Μαδρίτης στην "πρώτη" του Ζιντάν
Reuters / Juan Medina

"Σκληρή δουλειά" υποσχέθηκε ο Ζιντάν στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου, ενώ 6 χιλιάδες φιλάθλοι της Ρεάλ Μαδρίτης τον αποθέωσαν στην πρώτη του προπόνηση, την ώρα που η Γιουνάιτεντ ετοιμάζει πρόταση μαμούθ για τον Μπέιλ.

Όλοι οι φίλοι της "βασίλισσας" ζητούσαν επιτακτικά μια νέα αρχή και η έλευση του Ζιντάν έχει τουλάχιστον φανερά αλλάξει το κλίμα στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου, που ποτέ δεν αγκάλιασαν τον Ράφα Μπενίτεθ.

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ Μαδρίτης από τον Ζινεντίν Ζιντάν μονοπώλησε τα πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερα όμως στην πατρίδα του, η Equipe του αφιέωσε την πρώτη σελίδα κάνοντας λογοπαίγνιο με το παρατσούκλι της Ρεάλ: "βασιλικός".

Πρόταση μαμούθ για Μπέιλ

Ο μόνος που έλειπε από την προπόνηση της Τρίτης ήταν ο Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός έκανε θεραπεία σε ένα χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με την Βαλένθια και δεν πήρα μέρος στην προπόνηση. Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της Mirror η Γιουνάιτεντ ετοιμάζει πρόταση μαμούθ 102 εκατομμυρίων € για τον επαναπατρισμό του.

Ο Μπέιλ είναι ο μόνος που φέρεται να μην είχε πρόβλημα με τον Μπενίτεθ. Μάλιστα ήταν από τους καλύτερους παίκτες στα τελευταία ματς, ενώ ο Πέρεθ δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να στήσει γύρω από τον Μπέιλ την Ρεάλ της επόμενης ημέρας. Ακόμη και χωρίς τον Κριστιάνο. Μια πρόταση όμως που ουσιαστικά θα φέρει πίσω στα ταμεία της Ρεάλ, τα χρήματα που ξόδεψε για να αποκτήσει τον Μπέιλ δεν θα μπορέσει να περάσει απαρατήρητη από τα μέλη του ΔΣ.

"Σκληρή δουλειά"

Την απογοήτευση του Μπέιλ για την απόλυση του Μπενίτεθ, επιβεβαίωσε και ο Ζινεντίν Ζιντάν στην πρώτη του επίσημη συνέντευξη τύπου. Παρ όλα αυτά αποκάλυψε ότι ο Ουαλός είναι φαινόμενο και η ομάδα θα κάνει το κάθετι για να νιώθει καλά στην Μαδρίτη.

Ο Ζιντάν υποσχέθηκε σκληρή δουλειά και από την πλευρά του ότι θα κάνει το παν, ώστε οι παίκτες του να διασκεδάζουν στο γήπεδο.

Δήλωσε αυτόνομος και έτοιμος για να αναλάβει το πόστο, υποσχέθηκε γρήγορο ποδόσφαιρο κατοχής που θα ενθουσιάζει τους φιλάθλους και ξεκαθάρισε ότι στόχος της Ρεάλ είναι να κατακτήσει πρωτάθλημα και Champions League.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ