Euroleague: Φέτος γράφεται ιστορία - Η πρώτη γυναίκα διαιτητής σε φάιναλ φορ
Το φάιναλ φορ που θα διεξαχθεί φέτος στη Βιτόρια θα μείνει στην ιστορία ως το πρώτο της Euroleague, στο οποίο «σφύριξε» γυναίκα διαιτητής.
Η διοργανώτρια Αρχή έδωσε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα τα ονόματα των οκτώ διαιτητών που θα διευθύνουν τους δύο ημιτελικούς, Φενερμπαχτσέ-Αναντολού Εφές και ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρεάλ Μαδρίτης (17/5), καθώς και τον «μικρό» τελικό και τον τελικό (19/5).
Στους οκτώ κορυφαίους διεθνείς διαιτητές βρίσκεται η πασίγνωστη πλέον στο ευρωπαϊκό μπάσκετ Γερμανίδα διαιτητής, Άνε Πάντερ.
Στην 3η σεζόν της ως διαιτητής της Euroleague, η Πάντερ, χάρη στις ικανότητές της, επελέγη για την καταληκτική φάση της διοργάνωσης τη σεζόν 2018-19, ένα όνειρο για πολλούς ρέφερι.
ΕΛΛΑΔΑ
ΤΟ ΑΙ, Η ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ DATA CENTERS: Παπαστεργίου στο CNN Greece: Έρχονται όρια στη χρήση των κοινωνικών δικτύων από ανήλικους
07:05
ΕΛΛΑΔΑ
Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού: Βροχές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας
07:00
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (20 Δεκεμβρίου)
06:30
ΧΡΗΜΑ
Αυξήσεις στους λογαριασμούς του νερού: Τι πρέπει να γνωρίζετε μέσα από 16+1 ερωταπαντήσεις
06:00
ΧΡΗΜΑ