ΣΠΟΡ

Προκριματικά EURO 2020: Δυσκολεύτηκε η Κροατία

Προκριματικά EURO 2020: Δυσκολεύτηκε η Κροατία
ΑP PHOTO

Τη νίκη με 2-1 πήρε η Κροατία κόντρα στην Ουαλία και πέρασε στην πρώτη θέση του ομίλου της για τα προκριματικά του EURO 2020

Με πρωταγωνιστή τον Ιβάν Πέρισιτς, η Κροατία νίκησε την Ουαλία στο Όσιγιεκ και τέθηκε, προσωρινά, επικεφαλής στον 5ο προκριματικό όμιλο του EURO 2020, με παιχνίδι περισσότερο από τους Ουαλούς και τις Σλοβακία, Ουγγαρία.

Ο άσος της Ίντερ δημιούργησε το πρώτο γκολ της «Χρβάτσκα», όταν με σέντρα στο 17ο λεπτό οδήγησε τον Τζέιμς Λόρενς σε αυτογκόλ, ενώ στο 48ο διπλασίασε για τους γηπεδούχους. Το συγκρότημα του Ράιαν Γκιγκς μείωσε προς το τέλος της συνάντησης με τον Ντέιβιντ Μπρουκς, όμως δεν απέφυγε την πρώτη ήττα του στα προκριματικά. Η φιναλίστ του Μουντιάλ 2018 προερχόταν από εκτός έδρας ήττα στην Ουγγαρία.

Στο πλαίσιο του 8ου ομίλου, η Ισλανδία κατέβαλε την αντίσταση της Αλβανίας νικώντας την στο Ρέικιαβικ με 1-0, χάρις σε γκολ του Γιόχαν Μπεργκ Γκούντμουντσον στο 22ο λεπτό κι έφτασε στην πρώτη θέση Γαλλία και Τουρκία (παίζουν απόψε μεταξύ τους), με παιχνίδι περισσότερο.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ