ΣΠΟΡ

Προκριματικά Euro 2020: Εθνική... τραγωδία στο ΟΑΚΑ

Προκριματικά Euro 2020: Εθνική... τραγωδία στο ΟΑΚΑ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

H Αρμενία μπήκε πολύ καλύτερα στο ματς «πιάνοντας στον ύπνο» την Εθνική ομάδα και προηγήθηκε στο όγδοο λεπτό με γκολ του Καραπετιάν, ο οποίος αφού πέρασε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ελλάδας.

Μάλιστα, τα προβλήματα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συνεχίστηκαν, με τον Χάρη Μαυρία να τραυματίζεται στο δεξί πόδι και να αποχωρεί με τον Γιάννη Κώτσιρα να περνάει στη θέση του.

Οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν για δεύτερη φορά και στο 31ο λεπτό ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν αφού «χόρεψε» με ντρίμπλα τον Παπασταθόπουλο με υπέροχο διαγώνιο φαλτσαριστό σουτ έκανε το 0-2 για την Αρμενία μέσα στο ΟΑΚΑ βάζοντας ακόμα περισσότερα προβλήματα στην Εθνική ομάδα.

Στο 44ο λεπτό ο Άγγελος Αναστασιάδης, είδε τον Δημήτρη Σιόβα να τραυματίζεται καθώς μετά από σύγκρουση με αντίπαλο του άνοιξε το κεφάλι και επέστρεψε στο ματς έχοντας δεχθεί τις πρώτες βοήθειες.







Η Εθνική ομάδα μπήκε καλύτερα στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και θέλησε να προσπαθήσει να μειώσει. Και τα κατάφερε στο 54ο λεπτό, όταν ο Φορτούνης πάσαρε και ο Ζέκα με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-2 για να αναπτερώσει τις ελπίδες για κάτι θετικό στην Εθνική ομάδα.



Όμως και πάλι η Αρμενία είχε την λύση και στο 74ο λεπτό ο επιθετικός των φιλοξενούμενων Μπαρσεγιάν αφού πήρε το ριμπάουντ από δοκάρι του Μιχιταριάν έκανε το 3-1 για την ομάδα του.



Ο Φορτούνης με γκολ στο 87ο λεπτό μείωσε σε 3-2 αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι άλλο και έτσι η Ελλάδα ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ