Ισπανός τενίστας έγινε viral όταν έχασε και… ξέσπασε στη ρακέτα του
Ο Ισπανός τενίστας Μάριο Βιλέγια Μαρτίνεζ μπορεί να μην προκρίθηκε αλλά κατάφερε να γίνει… viral, μετά το ξέσπασμά του στη ρακέτα του!
Ο τενίστας βρίσκεται στο νο. 262 της παγκόσμιας κατάταξης και στον α’ γύρο του φετινού ATP Challenger στο Καζακστάν βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Βόσνιο Τομισλάβ Μπρκιτς, ο οποίος βρίσκεται στο νο. 303 της παγκόσμιας κατάταξης.
Ο Μαρτίνεζ ξεκίνησε δυναμικά στον αγώνα και εύκολα πήρε το 1ο σετ. Από εκεί και έπειτα, όλα πήγαν… στραβά και ο Ισπανός έχασε το 2ο σετ με 6-2.
Τη στιγμή που παιζόταν ο κρίσιμος πόντος του 3ου σετ, ο Μάριο Βιλέγια Μαρτίνεζ έχοντας το σερβίς, έστειλε τη μπάλα άουτ, έτσι χρεώθηκε με μπρέικ και έχασε τον αγώνα. Ο Βόσνιος αντίπαλός του, έκανε μπρέικ και με 7-5 πήρε το 3ο σετ μαζί με την πρόκριση για τον β’ γύρο του τουρνουά στο Σιμκέντ του Καζακστάν.
Ο Μαρτίνεζ εμφανώς εκνευρισμένος, ξέσπασε στη… ρακέτα του, πράξη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί τόσο χιουμοριστικές όσο και αρνητικές αντιδράσεις.
Τηλεφωνική επικοινωνία Ζελένσκι με Γουίτκοφ και Κούσνερ για το νέο ειρηνευτικό σχέδιο
19:20
Ισχυρή χαλαζόπτωση στη Λέρο ανήμερα Χριστουγέννων (pics)
19:10
«Ζητείται προσωπικό»: Κραυγή αγωνίας από τις επιχειρήσεις - Οι κλάδοι με τις μεγαλύτερες ελλείψεις
18:57
Το μήνυμα της φον ντερ Λάιεν για τα Χριστούγεννα: «Σας στέλνουμε την αγάπη μας»
18:49