Ευρωλίγκα: Ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ερυθρό Αστέρα- Πρόστιμο στους παίκτες
Την ήττα με 63-74 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Top 16 για την Ευρωλίγκα.
Οι «πράσινοι» βρέθηκαν σε κακή μέρα και αναγκάστηκαν να κυνηγούν στο σκορ τους Σέρβους στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Ερυθρό Αστέρα να προηγείται με διαφορά 4 πόντων.
Για τον Παναθηναϊκό πρώτος σκόρερ ήταν ο Γκιστ με 15 πόντους και ακολούθησαν οι Ραντούλιτσα (αλάνθαστος με 2/2 βολές και 5/5 δίποντα) και Φελντέιν με 12.
Ο Ερυθρός Αστέρας στηρίχθηκε επιθετικά στους Ζίρμπες που είχε 12 πόντους, Στίματς 11 και Λάζιτς επίσης με 11.
Στο συγκεκριμένο ματς ο Δημήτρης Διαμαντίδης συμπλήρωσε 1000 ματς στην επαγγελματική του καριέρα.
Aμέσως μετά τη λήξη του αγώνα παίκτες και τεχικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ενημερώθηκαν από τη διοίκηση της ομάδας πως τιμωρούνται με πρόστιμο ενός μινιάτικου για την κακή τους εμφάνιση.
Τα δεκάλεπτα: 14-16, 34-38, 48-54, 63-74
Νεκρός οδηγός μηχανής μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο στην Αθηνών - Σουνίου
13:34
Το Uncharted είναι το νέο ηλεκτρικό SUV της Subaru
13:25
Σορός άνδρα εντοπίστηκε από λουόμενους να επιπλέει στη θάλασσα στα Χανιά
13:15
Πληθωρισμός, ακρίβεια και «λουκέτα» - Οι πληγές του πολέμου άγγιξαν την Ελλάδα
13:06