Μουντομπάσκετ 2019: Ήττα στο τέλος από Βραζιλία για Εθνική
Δεν τα κατάφερε η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ, καθώς ηττήθηκε από τη Βραζιλία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ 2019 με 79-78 αφήνοντας ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση.
Στην πρεμιέρα η ομάδα μας είχε επιβληθεί με 85-60 επί του Μαυροβουνίου.
O Βαρεζάο με καλάθι 14 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε έδωσε προβάδισμα με 78-76 στους Βραζιλιάνους και ενώ είχε ισοφαρίσει ο Πρίντεζης με τρίποντο (76-76). Μοιραίος ο Κώστας Σλούκας που αστόχησε σε βολή 2 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και ενώ είχε την ευκαιρία να στείλει τον αγώνα στην παράταση.
Οι παίκτες του Σκουρτόπουλου ξεκίνησαν πολύ καλύτερα τον αγώνα και προηγήθηκαν στο τέλος της πρώτης περιόδου με 15-19 και στο ημίχρονο με 30-40. Ωστόσο, οι Βραζιλιάνοι αντέδρασαν στο δεύτερο μέρος και ανέτρεψαν το σκορ. Ήδη από την τρίτη περίοδο προηγείτο με 56-53.
Η «γαλανόλευκη» προσπάθησε να κάνει μια τεράστια ανατροπή, από αυτές που μας έχει συνηθίσει στα μεγάλα τουρνουά, όμως, δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει.
Έτσι, η Βραζιλία θα πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο και η Ελλάδα θα παίξει «τελικό» πρόκρισης με τη Νέα Ζηλανδία την Πέμπτη.
Όποια ομάδα πάρει τη νίκη, θα είναι κι αυτή που θα περάσει στη Β’ φάση του τουρνουά.
Αίγυπτος: Σφοδρή σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με φορτηγό: 13 νεκροί και 34 τραυματίες
15:58
JOIST: Από το εργαστήριο στις Μονάδες Υγείας - Η καινοτομία στην Υγεία περνά στην πράξη
15:52
Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Τι σημαίνει για την Ελλάδα η αλλαγή στάσης του Χαφτάρ απέναντι στην Τουρκία
15:52
Capital Maritime Finance: Άντλησε 300 εκατ. ευρώ - Ξεκίνησε η διαπραγμάτευση στο Euronext Athens
15:46