ΣΠΟΡ

Πώς και γιατί ο Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε σε ένα φορτηγό γεμάτο κότες;

Πώς και γιατί ο Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε σε ένα φορτηγό γεμάτο κότες;
Nick Potts/PA via AP

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μας έχει συνηθίσει στις απίθανες ιστορίες του, ωστόσο, αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του!

Ο Κλοπ αποκάλυψε σε ντοκιμαντέρ της Amazon όλα όσα βίωσε πριν από οκτώ χρόνια, το βράδυ που η Ντόρτμουντ κατέκτησε το πρωτάθλημα.

«Ήμουν χάλια. Κάτι το οποίο νομίζω ότι φάνηκε και στις συνεντεύξεις που έδινα εκείνη την ημέρα. Δεν θυμάμαι και πολλά που να βγάζουν νόημα. Θυμάμαι όμως ένα πράγμα. Ωστόσο, δεν είμαι σίγουρος εάν το έχω πει ποτέ σε κανέναν» αναφέρει ο Γιούργκεν Κλοπ στο ντοκιμαντέρ.

Ξεκίνησε την αφήγησή του λέγοντας: «Ξύπνησα μέσα σε ένα φορτηγό σε ένα γκαράζ. Ολομόναχος. Το θυμάμαι, αλλά δεν έχω ιδέα τι είχε συμβεί πριν».

«Όταν ξύπνησα καλά, βγήκα από το φορτηγό και βρέθηκα στο προαύλιο ενός μεγάλου εργοστασίου. Περπάτησα λίγο και διέκρινα τη σιλουέτα ενός άντρα. Οπότε σφύριξα, γιατί μπορώ να σφυρίζω εξαιρετικά δυνατά. Τότε, ο άνδρας άρχισε να πηγαίνει πιο αργά. Ήταν ο Άκι Βάτσκε (σ.σ. ο νυν εκτελεστικός διευθυντής της Ντόρτμουντ). Ο Άκι σταμάτησε μία παλιά Mercedes που περνούσε στον δρόμο. Ήταν ένας Τούρκος με ένα station wagon. Τότε του ζήτησε να μας πάει σε ένα ιταλικό εστιατόριο, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Τότε ο Άκι έβγαλε από την τσέπη του 200 ευρώ και του είπε “Θα μας πας”. Εκείνος είδε τα χρήματα και συμφώνησε».

Και εκεί που πιστεύετε ότι ο Κλοπ τελειώνει την απίστευτη ιστορία, έρχεται κάτι ακόμη πιο ξεκαρδιστικό:

«Ο Άκι έκατσε μπροστά κι εγώ πίσω. Άκουγα συνεχώς έναν ήχο “κλακ, κλακ, κλακ”. Τι συμβαίνει; Νόμιζα πως ονειρευόμουν. Αλλά όχι. Το φορτηγό ήταν γεμάτο με κότες»!

Φαντάζεστε τι θα συμβεί εάν κατακτήσει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ;

klopp

ΔΗΜΟΦΙΛΗ