Έρευνες για ταυτοποίηση των δραστών των επεισοδίων στο Ολυμπιακός-Μπάγερν για το Youth League
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών των επεισοδίων, που σημειώθηκαν το απόγευμα στον αγωνιστικό χώρο του προπονητικού κέντρου Ρέντη, όπου διεξαγόταν ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ολυμπιακού - Μπάγερν Μονάχου για το Youth League.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 18:45, ομάδα περίπου 40 ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας ρόπαλα, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν σε φιλάθλους της γερμανικής ομάδας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις εξ αυτών, καθώς και ένας Έλληνας υπάλληλος.
Συγκεκριμένα, το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Youth League, εξελισσόταν ομαλά μέχρι το 84’.
Τότε, εμφανίστηκε μία ομάδα περίπου 40 ατόμων, φορώντας κράνη και κουκούλες -κάποιες από αυτές ερυθρόλευκες και με διακριτικά του Ολυμπιακού- και επιτέθηκε σε οπαδούς της Μπάγερν που βρίσκονταν στο γήπεδο.
Εκτοξεύτηκαν φωτοβολίδες με «στυλό», ενώ έγιναν επιθέσεις με καδρόνια και ρόπαλα.
Όταν τα πράγματα άρχισαν να ηρεμούν, οι νεαροί παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν προς την πλευρά των οπαδών της Μπάγερν και απολογήθηκαν για το απαράδεκτο περιστατικό, ενώ τους χειροκρότησαν ενθαρρύνοντάς τους να μείνουν στο γήπεδο.
Ισραηλινές πηγές: Μοναχικός λύκος ο συγκυβερνήτης που επιχείρησε να καταλάβει πτήση της Flydubai
15:59
Κύκλωμα με κρυπτονομίσματα: Ενώπιον του Ανακριτή την Δευτέρα τα ηγετικά μέλη της σπείρας
15:48
Η Τεχεράνη θα αυξήσει το δραστικό βεληνεκές των πυραύλων της
15:38
Ρόδος: Πολύωρη επιχείρηση για τη διάσωση δύο γατιών από απορριμματοφόρο στην Ακαντιά
15:27