ΣΠΟΡ

To ιδιαίτερο μήνυμα Αλβέρτη και Διαμαντίδη για το PAO Alive

To ιδιαίτερο μήνυμα Αλβέρτη και Διαμαντίδη για το PAO Alive

Το δικό τους μήνυμα για το PAO ALIVE έστειλαν στο Μόναχο ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης.

Η παρουσία του Φραγκίσκου Αλβέρτη και του Δημήτρη Διαμαντίδη έδωσε ξεχωριστό χρώμα στο Μόναχο. Οι δύο θρύλοι του Παναθηναϊκού έστειλαν το δικό τους μήνυμα για το PAO ALIVE και αποθεώθηκαν από τον κόσμο.

«Όταν είσαι Παναθηναϊκός, είσαι Παναθηναϊκός για μια ζωή. Γίνεται μία προσπάθεια να βοηθήσουμε όλοι μας τον σύλλογο που μας έχει κάνει πάρα πολλές φορές περήφανους. Σε μία δύσκολη στιγμή της παναθηναικής ιδέας, κάνουμε μία προσπάθεια για να κρατήσουμε το όνειρο και την ομάδα ζωντανή. Ελπίζω και εύχομαι να αυτή η προσπάθεια να αποδώσει, ώστε να έχουμε το δικό μας γήπεδο, όλα τα αθλήματα να έχουν την δική τους στέγη και να συνεχίσουμε την αυτοκρατορία μας», ανέφερε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να τονίζει από την πλευρά του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Νομίζω πως ο Φράγκι τα είπε πολύ καλά. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, αλλά όλοι είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε. Εύχομαι ο καθένας, όσο μπορεί, να δείξει την αγάπη στον σύλλογο που υπηρετήσαμε και βιώσαμε όμορφες στιγμές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ