ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός: Επεισόδιο Μπόλντγουϊν - Τσέρι στην προπόνηση

Ολυμπιακός: Επεισόδιο Μπόλντγουϊν - Τσέρι στην προπόνηση
Intime.gr

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια οι Μπόλγντουϊν και Τσέρι στην προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ο Τσέρι αντέδρασε άσχημα, μετά από άμυνα του συμπαίκτη του, με τους δύο παίκτες να διαπληκτίζονται και τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» Κεστούτις Κεμζούρα, να τους διώχνει από την προπόνηση.

Υπεύθυνος για το επεισόδιο θεωρείται ο Ουίλ Τσέρι, ο οποίος θα κληθεί να απολογηθεί και όπως φαίνεται θα αποχωρήσει από την ομάδα του Πειραιά. Όπως προκύπτει ο Ουίλ Τσέρι δεν θα είναι ο μόνος που θα δει την πόρτα της εξόδου.

Άμεσα θα λυθεί η συνεργασία και με έναν ακόμη παίκτη, ο οποίος, όπως και ο Τσέρι, δεν θα ταξιδέψει στην Ισπανία, ενόψει του αγώνα της 18ης αγωνιστικής της Euroleague, με τη Βαλένθια (10/1, 22:00).

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» καλούν εσπευσμένα στην ομάδα τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, που αγωνιζόταν ως δανεικός στον Ιωνικό, αποδυναμώνοντας παράλληλα την ομάδα της Νίκαιας που πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, όσον αφορά την παραμονής της στην ΕΚΟ Basket League.

Μικρότερο διάστημα από τις τρεις εβδομάδες που είχε αρχικά προβλεφθεί, θα χρειαστεί για την επιστροφή του ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ενημερώσει πως ο Σέρβος σέντερ θα έμενε εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες, λόγω της ρήξης της πρόσθιας μοίρας του έξω πλαγίου συνδέσμου δεξιάς ποδοκνημικής που είχε υποστεί. Ο βασικός σέντερ του Ολυμπιακού παρουσίασε βελτίωση και τα χαμόγελα επέστρεψαν στις τάξεις των «ερυθρόλευκων».

Δεδομένη είναι βέβαια η απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοβ στον αγώνα αυτής της εβδομάδας στη Euroleague, με τη Βαλένθια, επί ισπανικού εδάφους, για την 18η αγωνιστική, την Παρασκευή (10/1, 22:00).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ