ΣΠΟΡ

Ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός, που προκρίθηκε στους 4 του Κυπέλλου

Ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός, που προκρίθηκε στους 4 του Κυπέλλου
EUROKINISSI / ICON / ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Με πολλούς αναπληρωματικούς ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε στην Τρίπολη τον Αστέρα αλλά πήρε την πρόκριση μετά το 5-0 του πρώτου αγώνα.

Ο Μάρκο Σίλβα θέλησε να δοκιμάσει τις δυνατότητες των αναπληρωματικών του, ενώ ο Αστέρας να μην επαναλάβει την εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας, που στοίχισε την θέση στον Στάικο Βεργέτη. Με τον Κολοβό σε κέφια, οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν με διάθεση και δημιουργία φάσεων, δίχως όμως να σκοράρουν.

Το γκολ όμως του Αστέρα στο 20 με κεφαλιά του Ιγκλέσιας, που εκμεταλλεύτηκε την κακή αμυντική λειτουργία σε στημένο του Μάσα, έδωσε την δυνατότητα στους γηπεδούχους να αμυνθούν καλύτερα και να μπλοκάρουν τους ερυθρόλευκους.

asteras-olympiacos greek cup


(Πηγή: www.asterastripolis.gr )

Με το ίδιο νόμισμα απάντησε ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα του β μέρους, φάουλ του Φουστέρ και κεφαλιά του Ντα Κόστα και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους, ενώ σωστά αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Ντουντού στο 85 για τους γηπεδούχους.

Πολλή γκρίνια (μάλλον αναίτια) υπήρξε για τον διαιτητή Ευαγγέλου και τον πειθαρχικό έλεγχο και από τις δύο πλευρές, ενώ οι βοηθοί του τα έκαναν θάλασσα: ο κύριος Βέρρης υπέδειξε οφσάιντ τον Γιάννου στο 44 και ακυρώθηκε το γκολ που σημείωσε, και 2 φορές ανέκοψε στο β μέρος αντεπιθέσεις του Ολυμπιακού, σε όλες όμως τις φάσεις ο τηλεοπτικός φακός δεν τον δικαιώνει. Ο κύριος Κασσαβέτης επίσης άφησε στο β μέρος ένα τετ α τετ του Γιάννου με τον Καπίνο (με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να αποκρούει), με τον φορ του Αστέρα να είναι όμως εκτεθειμένος στο ξεκίνημα της προσπάθειας του.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 1-1 (0-5)
Ηρακλής-ΑΕΚ (1-4)(4/2 19.30)
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (0-0)(10/2 19.30)
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (1-1) (11/2 19.30)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ