Πέθανε ο Αμερικανός σπρίντερ Μπόμπι Μόροου
Ο Αμερικανός σπρίντερ Μπόμπι Μόροου, κάτοχος τριών χρυσών μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1956 στη Μελβούρνη, άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο σε ηλικία 84 ετών, όπως ανακοίνωσε η World Athletics.
Ο Μόροου είχε πανηγυρίσει το χρυσό στα 100μ και 200μ, ενώ είχε εξασφαλίσει τη νίκη των ΗΠΑ στη σκυταλοδρομία 4x100μ, στην οποία έκαναν και παγκόσμιο ρεκόρ. Παράλληλα, μαζί με τους Τζέσε Όουενς, Καρλ Λιούις και Γιουσέιν Μπολτ είναι οι μοναδικοί σπρίντερ που έχουν κατακτήσει τις τρεις συγκεκριμένες κατηγορίες σε μία Ολυμπιάδα.
Το 1956 το «Sports Illustrated» τον είχε ανακηρύξει «Αθλητή της Χρονιάς», ενώ κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε 11 επικυρωμένα παγκόσμια ρεκόρ.
Τα αμερικανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Μόροου πέθανε από φυσικά αίτια στο σπίτι του στο Σαν Μπενίτο του Τέξας.
Πόλεμος στο Ιράν: Οι επιπτώσεις στην ευρωπαϊκή οικονομία - Ποιες χώρες θα το πληρώσουν πιο ακριβά
11:48
Νεκρός 60χρονος αναρριχητής στην Κάλυμνο: Έπεσε από ύψος δέκα μέτρων
11:37
Μαρινάκης: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027 - Ο πρωθυπουργός δεν ακούει καν εισηγήσεις για πρόωρες
11:27
Ιρανικό πλήγμα στη Σαουδική Αραβία: Ζημιές σε αεροσκάφη ανεφοδιασμού και μαχητικό E-3 Sentry AWACS
11:18