La Liga: Ανατροπή και νίκη για Γρανάδα
Ο Κάρλος Φερνάντεθ «πήρε στις πλάτες του» την Γρανάδα και με δύο γκολ σε διάστημα 10 λεπτών χάρισε τη νίκη με 2-1, επί της Χετάφε, στο δεύτερο χρονικά ματς της 28ης αγωνιστικής της La Liga.
Οι γηπεδούχοι έκαναν το 2Χ2 στην επανέναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος μετά από περίπου 3 μήνες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Την αρχή έκανε το βράδυ της Πέμπτης η Σεβίλη με το 2-0 επί της Μπέτις κι ακολούθησε η Γρανάδα με το «τρίποντο» επί των Μαδριλένων, που προηγήθηκαν στο σκορ με τον Τιμόρ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.
Η Χετάφε παρέμεινε στην 4η θέση, αλλά η Σοσιεδάδ, που παίζει την Κυριακή (14/06) με την Οσασούνα έχει την ευκαιρία να περάσει μόνη τέταρτη και ν΄ αποκτήσει προβάδισμα στη μάχη για την έξοδο στο Champions League.
Αυστηρές ποινές για τους παραβάτες των ΜΜΜ: Αύξηση προστίμων και κοινωφελής εργασία
01:00
Πότε ξεκινούν οι Πανελλήνιες - Ώρα προσέλευσης και διάρκεια εξέτασης
00:30
Το αποκλεισμένο Ορμούζ, οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ιράν και οι συνομιλίες μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου
23:56
Η Γερμανία καλεί το Ισραήλ να τερματίσει τις εχθροπραξίες στον Λίβανο
23:45