La Liga: Ανατροπή και νίκη για Γρανάδα
Ο Κάρλος Φερνάντεθ «πήρε στις πλάτες του» την Γρανάδα και με δύο γκολ σε διάστημα 10 λεπτών χάρισε τη νίκη με 2-1, επί της Χετάφε, στο δεύτερο χρονικά ματς της 28ης αγωνιστικής της La Liga.
Οι γηπεδούχοι έκαναν το 2Χ2 στην επανέναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος μετά από περίπου 3 μήνες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Την αρχή έκανε το βράδυ της Πέμπτης η Σεβίλη με το 2-0 επί της Μπέτις κι ακολούθησε η Γρανάδα με το «τρίποντο» επί των Μαδριλένων, που προηγήθηκαν στο σκορ με τον Τιμόρ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.
Η Χετάφε παρέμεινε στην 4η θέση, αλλά η Σοσιεδάδ, που παίζει την Κυριακή (14/06) με την Οσασούνα έχει την ευκαιρία να περάσει μόνη τέταρτη και ν΄ αποκτήσει προβάδισμα στη μάχη για την έξοδο στο Champions League.
Η Trade Estates ανακοινώνει τη συμφωνία για την απόκτηση ποσοστού 50% στο Sofia South Ring Mall
14:26
Γερμανία: Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας για το περιστατικό με drone στο αεροδρόμιο της Λειψίας
14:22
Νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου στο Καστέλι - Στόχος να τεθεί σε λειτουργία το 2028
14:12
Λακωνία: Έντεκα μήνες με αναστολή στον 55χρονο που έβαλε την σορό του πατέρα του σε καταψύκτη
14:01