ΣΠΟΡ

Κορωνοϊός: Ακόμα τέσσερις πολίστες της Εθνικής διαγνώστηκαν θετικοί

Κορωνοϊός: Ακόμα τέσσερις πολίστες της Εθνικής διαγνώστηκαν θετικοί
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ακόμη τέσσερα μέλη της Εθνικής ομάδας πόλο Ανδρών βρέθηκαν θετικά στον ιό.

Συγκεκριμένα, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα των πρώτων τεστ για covid-19 που έγιναν το Σάββατο, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στα μέλη των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης, μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα που εμφανίστηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ανδρών.

Κορωνοϊός: Πολίστας της Εθνικής βρέθηκε θετικός - Σε καραντίνα οι ομάδες ανδρών και γυναικών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, άλλα τέσσερα μέλη της Εθνικής ομάδας Ανδρών βρέθηκαν θετικά στον ιό. Όλοι τους είναι ασυμπτωματικοί και πολύ καλά στην υγεία τους και βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους.

Από την αποστολή της Εθνικής ομάδας Γυναικών, εξάλλου, που προετοιμαζόταν στο ίδιο κολυμβητήριο (του Αγίου Κοσμά), όλα τα τεστ για κορωνοϊό βγήκαν αρνητικά. Κανένα θετικό δείγμα, εξάλλου, δεν υπήρχε ούτε ανάμεσα στο προσωπικό του συγκεκριμένου κολυμβητηρίου, που επίσης υποβλήθηκε σε τεστ.

Οι έλεγχοι θα επαναληφθούν την προσεχή Τρίτη σε όλους, προκειμένου να έχουμε οριστική επιβεβαίωση ή μη των κρουσμάτων.

«Όλα γίνονται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα», τονίζει ο γιατρός της ΚΟΕ και μέλος της υγειονομικής επιτροπής της ΓΓΑ για την πανδημία του covid-19, Γιώργος Μαρίνος.

Σημειώνεται ότι το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά θα παραμείνει κλειστό για να γίνει απολύμανση.

Ακυρώνονται, παράλληλα, τα καμπ προετοιμασίας των προεθνικών ομάδων Νεανίδων και Παίδων που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν αυτές τις μέρες στο συγκεκριμένο κολυμβητήριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ