Κρούσμα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό: Αναβάλλεται ο τελικός Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο
Η αναβολή της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος αποφασίστηκε το βράδυ του Σάββατου, μετά και το νέο κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε σε παίκτη της ομάδας του Ολυμπιακού.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, θετικός εντοπίστηκε στον Covid 19 o παίκτης του Ολυμπιακού, Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, γεγονός που συνεπάγεται την άμεση ενεργοποίηση του προβλεπόμενου υγειονομικού πρωτοκόλλου.
Μετά και την εξέλιξη αυτή, ο τελικός αναβάλλεται οριστικά, οι παίκτες του Ολυμπιακού μπαίνουν σε καραντίνα, ο Λοβέρα σε απομόνωση και θα υποβληθούν σε διπλά τεστ την Κυριακή και τη Δευτέρα.
Πλέον οι αποφάσεις για το πότε κι αν θα γίνει ο τελικός βρίσκονται στα χέρια της ΕΠΟ καθώς με την εξέλιξη αυτή και με τις επερχόμενες υποχρεώσες της Εθνικής ομάδας οι ημερομηνίες γίνονται ακόμα πιο ασφυκτικές.
Δυνατά παιχνίδια στη Super League με αμέτρητες αγορές από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα Allwyn
10:48
Κόντρα Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για την ενέργεια: «Ψέμα ότι έχουμε το ακριβότερο ρεύμα»
10:48
Υπουργείο Εργασίας: Καμία αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης για το 2027
10:46
Έβρος: Πλημμύρισαν 150.000 στρέμματα, τα 85.000 καλλιέργειες - «Δοκιμάζεται» η αντοχή αναχωμάτων
10:42