ΣΠΟΡ

Με χάλκινο έφυγε ο ΑΡΙΩΝ Γλυφάδας από το Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων

Με χάλκινο έφυγε ο ΑΡΙΩΝ Γλυφάδας από το Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων

Με κυρίαρχη ομάδα τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης - Σκαθάρια ολοκληρώθηκε την Κυριακή το απόγευμα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Α’ στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Σπύρου Λούη ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του ΑΝΟΜ κέρδισε τρία (3) από τα εξι (6) μετάλλια της τελευταίας ημέρας της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ.

Στο κόμπο το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο ΑΝΟΜ - Σκαθάρια με 80,2000, ενώ στην δεύτερη θέση ήταν ο ΝΟΒΑ με 78,1000 και στην τρίτη ο Αρίωνας Γλυφάδας με 76,0000, η οποία είναι η νέα είσοδος.

Προπονήτρια της ομάδας είναι η Ιουλία Παπαθεοδοσίου με αθλήτριες τις Αναγνωστοπούλου Ελισάβετ, Αναστασίου Βαρβάρα, Κουρεντζή Λεμονιά, Μιχαλάκη Χαρά, Νταν Νεφέλη, Παπαναστασίου Λυδία, Παυλάκη Μαρία, Σιώκου Χριστίνα, Τοσούνογλου – Κουιρουκίδου Κατερίνα και Τσέλιου Ιωάννα.

Στο ελεύθερο ντουέτο την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν η Γεωργία Ζώταλη και η Βασιλική Μολώζη του ΑΝΟΜ με 82,2667. Το αργυρό μετάλλιο παραδόθηκε στα χέρια της Ζωής Καράγγελου και της Δέσποινας Παγώνη από τον ΝΟΒΑ με 80,5333, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκαν η Μαρίνα Βασιλοπούλου και η Έλενα Καραμάνη του ΑΝΟΜ με 79,9333.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ