ΣΠΟΡ

Ρεάλ Μαδρίτης - Κάντιθ 0-1: Ήττα για τη «βασίλισσα» στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου»

Ρεάλ Μαδρίτης - Κάντιθ 0-1: Ήττα για τη «βασίλισσα» στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου»
AP Photo / Bernat Armangue

Τεράστια έκπληξη σημειώθηκε το Σάββατο στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς η Κάντιθ πέτυχε μια από τις σημαντικότερες νίκες στην ιστορία της, επικρατώντας μέσα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» της πρωταθλήτριας Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0, για την 6η αγωνιστική της La Liga.

Το γκολ της νίκης για τους «νεοφώτιστους» στην κατηγορία πέτυχε ο Αντονι Λοσάνο στο 16ο λεπτό. Στη συνέχεια η άμυνα της Κάντιθ κατάφερε να κρατήσει μακριά τα αστέρια της Ρεάλ από την εστία της και να φθάσει στη μεγάλη αυτή νίκη, «πιάνοντας» τη «βασίλισσα» στην κορυφή της βαθμολογίας.

Νωρίτερα η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα από το Βίγκο, μια από τις δυσκολότερες έδρες του ισπανικού πρωταθλήματος, επικρατώντας της Θέλτα με 2-0. Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν οι Λούις Σουάρες στο 6ο λεπτό και Γιανίκ Καράσκο στις καθυστερήσεις.

Στο μεταξύ, η Γρανάδα νίκησε 1-0 τη Σεβίλη, η οποία αγωνιζόταν με δέκα παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο, πανηγυρίζοντας την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Το γκολ που επέτρεψε στην Γρανάδα, εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στον 5ο όμιλο του Europa League, σημείωσε στο 82ο λεπτό ο Γιεντέρ Ερέρα από τη Βενεζουέλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ