«Κορωνο-πάρτι» στη Συγγρού: Πληροφορίες και για παίκτες του Ολυμπιακού μεταξύ των καλεσμένων
Ανανεώθηκε:
Δεκάδες άτομα αψήφησαν τα μέτρα του κορωνοϊού σε πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, στο πάρτι βρέθηκαν και επτά ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού, ενώ την είδηση για το κορωνο-πάρτι επιβεβαίωσε και υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Από την ΠΑΕ δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια επίσημη αντίδραση, αλλά αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς εφόσον έχει συμβεί κάτι τέτοιο, πέραν όλων των άλλων εκτίθεται σε κίνδυνο και ολόκληρη η ομάδα από πιθανά κρούσματα.
Πάνω από 30 άτομα διασκέδαζαν χωρίς μέτρα
Πάνω από 30 άτομα διασκέδαζαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου και δεν θα τους είχε αντιληφθεί κανείς εάν πολίτης δεν ειδοποιούσε ανώνυμα την Άμεση Δράση.
Το περιπολικό που έφτασε στο ξενοδοχείο διαπίστωσε ότι οι παρευρισκόμενοι είχαν βάλει δυνατά τη μουσική και διασκέδαζαν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Σε όλους επιβλήθηκαν πρόστιμα των 600 ευρώ (300 για άσκοπη μετακίνηση και 300 για μη χρήση μάσκας), ενώ ως διοργανώτρια του πάρτι φέρεται μία 24χρονη.
Στη νεαρή επεβλήθη το πρόστιμο των 3.000 ευρώ, ενώ συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέας.
Οι γάτες της Κωνσταντινούπολης εθνική «μασκότ» της Τουρκίας - Στιγμιότυπα από τη ζωή του στην Πόλη
10:00
Τουρισμός για Όλους 2026-27: Ποια ΑΦΜ υποβάλουν αιτήσεις σήμερα (8/08) - Έως 600 ευρώ η ενίσχυση
09:50
Κόμμα Καρυστιανού: Οι 79 πρώτες ημέρες - Οι αποχωρήσεις και το βαθύ «ρήγμα» με την ηγεσία
09:47
Θρίλερ σε γραφείο τελετών στο Σικάγο: Βρέθηκαν σε αποσύνθεση 56 σοροί - Τρωκτικά, σκουλήκια στο χώρο
09:37