ΣΠΟΡ

Ήττα σοκ του ΠΑΟΚ από τον Πανθρακικό με 2-1 για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Ήττα σοκ του ΠΑΟΚ από τον Πανθρακικό με 2-1 για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος
EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Ο ψυχωμένος Πανθρακικός κατάφερε να γυρίσει ένα ματς, που έδειχνε να κυλά στα μέτρα του ΠΑΟΚ και να πάρει ένα ανέλπιστο τρίποντο, που το διατηρεί μαθηματικά μέσα στο παιχνίδι της παραμονής στην Super League.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν η μοναδική ομάδα στο γήπεδο, που προσπαθούσε να δημιουργήσει, αφού ο Πανθρακικός είχε ένα παθητικό ρόλο. Όμως η επιλογή του Τούντορ για επιθετικό δίδυμο Πέλκα-Μυστακίδη δεν έδινε την δυνατότητα στον Δικέφαλο να έχει σωστή τελική προσπάθεια. Η κεφαλιά πάντως του Χατζηισαΐα στο 21 και το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έστειλε τους φιλοξενούμενους με προβάδισμα στο σκορ στα αποδυτήρια και τίποτε να μην προμηνύει αυτό που θα ακολουθούσε.

2483521


(Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

Η ομάδα της Κομοτηνής μπήκε ψυχωμένα στο β μέρος, άφησε τον παθητικό ρόλο και κυνήγησε κάτι περισσότερο. Ο Ιγκόρ στο 50 τιμώρησε την άμυνα του ΠΑΟΚ που μάρκαρε με τα μάτια, ισοφαρίζοντας και βραχυκυκλώνοντας τον Δικέφαλο. Ούτε η είσοδος του Κλάους και η ενέργεια του στο 68 που σταμάτησε στο δοκάρι, άλλαξε τα πράγματα, αφού οι επιλογές ήταν βεβιασμένες, ενώ και ο Τούντορ ξάφνιασε βάζοντας κάποια στιγμή το νεαρό Κάκκο (!) για τα άκρα της επίθεσης (συνολικά ο ΠΑΟΚ είχε 23 τελικές και 14 κόρνερ!).

Ένα ακόμη τραγικό κενό στην άμυνα του, έδωσε την δυνατότητα στον Παπαγεωργίου στο 88 να κάνει το τελικό 2-1, με το 2ο γκολ του στο πρωτάθλημα (το πρώτο το είχε βάλει στην Τούμπα στο 3-3 του πρώτου γύρου). Ο Πανθρακικός πήγε στους 17 βαθμούς και πλέον είναι στο -8 από την Βέροια και την γραμμή σωτηρίας, ενώ ο ΠΑΟΚ με 38 δεν μπόρεσε να ανοίξει την διαφορά από Πανιώνιο (37) και Αστέρα Τρίπολης (33 με ματς λιγότερο, αυτό με την ΑΕΚ την Δευτέρα) και με πιθανή την αφαίρεση βαθμών για τα επεισόδια της Τούμπας, κινδυνεύει να μείνει εκτός play-off. Ο Τούντορ αποφάσισε να «τιμωρήσει» τους παίκτες του, που δεν θα πάνε σπίτια τους μόλις επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη, αλλά θα διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο, ενώ η συνέντευξη Τύπου του Κροάτη τεχνικού έγινε μέσα σε μεγάλη ένταση.

2483609


(Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

Το Σάβατο ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 2-0 (Λίλα, Ακόστα) και Πλατανιάς-Πανιώνιος 0-0 και σήμερα το απόγευμα Βέροια-Λεβαδειακός 0-0 (από ένα δοκάρι η κάθε ομάδα και Scoda Ξάνθη-Καλλονή 0-0 (2 δοκάρια οι φιλοξενούμενοι).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ