ΣΠΟΡ

Άνετο τρίποντο για την ΑΕΚ κόντρα στον Πανθρακικό στο φινάλε της 26ης αγωνιστικής

Άνετο τρίποντο για την ΑΕΚ κόντρα στον Πανθρακικό στο φινάλε της 26ης αγωνιστικής
EUROKINISSI / ICONPRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Με φόρα από τα αποδυτήρια ο Δικέφαλος δεν άφησε κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους και με 3 γκολ μέχρι το 17ο λεπτό πήρε το τρίποντο συνεχίζοντας την πορεία της για την κατάληψη της 2ης θέσης.

Με ωραίο γκολ ο Μπουνανότε στο 11 άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ, και το 4-4-2 του Πογιέ, με τον Αργεντινό πίσω από Πέκχαρτ-Αραβίδη λειτούργησε. Την σκυτάλη πήρε ο Αραβίδης αμέσως μετά πετυχαίνοντας μέχρι το 17 το τελικό 3-0, αφού οι υπόλοιπες τελικές δεν βρήκαν στόχο, ενώ ο Πανθρακικός ήταν ακίνδυνος.

2488997


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Η ΑΕΚ έφτασε τους 53 βαθμούς, αύξησε όμως την συγκομιδή της ενόψει πλέι-οφ. Σήμερα η Ένωση θα ξεκινούσε με τρεις βαθμούς, έναντι ενός του Παναθηναϊκού, ενώ δίχως βαθμό θα ήταν ΠΑΟΚ και Πανιώνιος! Τα τελευταία 4 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος αποκτούν πλέον ακόμα μεγαλύτερη σημασία για την ΑΕΚ που θα διατηρήσει 100% ότι κι αν γίνει (και ίσως αυξήσει) αυτό το +2 από τον Παναθηναϊκό και το +3 από ΠΑΟΚ και Πανιώνιο (αν μπουν οι συγκεκριμένες ομάδες με αυτή τη σειρά στα πλέι-οφ) σε περίπτωση που τα κερδίσει όλα.

2489189


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΚ έχει να δώσει ακόμα τρία εκτός έδρας παιχνίδια (με Παναιτωλικός, Καλλονή, Λεβαδειακό) και υποδέχεται στην έδρα της τον Πανιώνιο, αλλά εκκρεμεί ακόμα η απόφαση για την πιθανή τιμωρία της (για το ματς με τον Ατρόμητο), όπως και αυτή του ΠΑΟΚ για την διακοπή του πρώτου ημιτελικού κυπέλλου με τον Ολυμπιακού.

Η βαθμολογία (26 αγ.)

2. AEK 53 (3)
3. Παναθηναϊκός 45 (1)
4. ΠΑΟΚ 41 (0)
5. Πανιώνιος 40 (0)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ