ΣΠΟΡ

Η Μπαρτσελόνα με "απλή" νίκη και η Μπάγερν σε "θρίλερ" προκρίθηκαν στους «8» του Champions League

Η Μπαρτσελόνα με "απλή" νίκη και η Μπάγερν σε "θρίλερ" προκρίθηκαν στους «8» του Champions League
Twitter / @ChampionsLeague

Καταπληκτικό ματς έγινε στο Μόναχο με την Γιουβέντους να αιφνιδιάζει την Μπάγερν, αλλά να λυγίζει από τις απουσίες της στην παράταση, ενώ η Μπαρτσελόνα δεν είχε πρόβλημα για να σφραγίσει με μια ακόμη νίκη επί της Άρσεναλ την παρουσία της στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωσης.

Στο Μόναχο το ξεκίνημα της Γιουβέντους ήταν εκρηκτικό και με δύο γκολ από τους Πογκμπά και Κουαδράδο κατάφερε να προηγηθεί της Μπάγερν, που μπήκε στο ματς με τον «αέρα» του 2-2 από το Τορίνο, αλλά έκανε το ένα λάθος στην άμυνα μετά το άλλο.

Όμως οι Ιταλοί δεν τα τιμώρησαν και με 3ο γκολ στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν και όταν ο Λεβαντόφσκι έκανε το 1-2 στο 73, σάλπισε την επική αντεπίθεση των Βαυαρών. Η ισοφάριση ήρθε στο τέλος με τον Μίλερ για να πάει το ματς στην παράταση.

Εκεί η Μπάγερν έδειχνε ότι εκτός από την ψυχολογία (αφού κατάφερε να σωθεί στις καθυστερήσεις) ήταν ασταμάτητη και έβαλε άλλα 2 γκολ στην Γιουβέντους με 2 αλλαγές του Γκουαρντιόλα, τους Τιάγκο και Κομάν για το τελικό 4-2.

Στο Καμπ Νόου το ματς ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα, μετά και τη νίκη με 2-0 της Μπαρτσελόνα μέσα στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ.

Οι «μπλαουγκράνα», κάτω από βροχή, πήραν τη νίκη με 3-1 και τους Νεϊμάρ, Σουάρες και Μέσι (έφτασε τα 9 απέναντι στην Λονδρέζικη ομάδα, ρεκόρ για έναν ποδοσφαιριστή απέναντι σε έναν σύλλογο στην ιστορία του θεσμού) να σκοράρουν ώς συνήθως, πρός τέρψιν των οπαδών της Μπάρτσα και να κάνουν ρεκόρ με την 9η συνεχόμενη παρουσία τους στα προημιτελικά.

Ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει για τους «κανονιέρηδες» ο Ελνενί με το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Αγγλικής ομάδας.

Στην κλήρωση των προημιτελικών της Παρασκευής θα μπουν: Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μ., Ατλέτικο Μ, Μπάγερν, Βόλφσμπουργκ, Παρί σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σ. και Μπενφίκα.

Διαβάστε σχετικά

Άνετα στα προημιτελικά του Champions League η Σίτυ, στα πέναλτυ με 8-7 η Ατλέτικο Μαδρίτης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ