La Liga: Σώθηκε από τον υποβιβασμό η Οσασούνα και παραμένει στην Primera Division
Σημαντική νίκη εκτός έδρας κατάφερε η ισπανική Οσασούνα κόντρα στην Ντεπορτίβο Αλαβές με σκορ 0-1, «σφραγίζοντας» την παραμονή της στην Primera Division, στο λεγόμενο και «ντέρμπι των ουραγών».
Οι γηπεδούχοι «καίγονταν» για την επικράτηση, όπως και οι φιλοξενούμενοι. Οι πρώτοι για να πάρουν… ανάσα και μια διαφορά απ’ τις θέσεις του υποβιβασμού, ενώ η Οσασούνα για να ξεμακρύνει αρκετά απ’ τις τρεις τελευταίες θέσεις.
Το ματς ήταν σκληρό και γεμάτο ποδοσφαιρική ένταση. Κανείς δεν ήθελε να χάσει. Τελικά η ομάδα της Παμπλόνα ήταν αυτή που έφυγε νικήτρια απ’ το «Μεντιθορόθα».
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 78ο λεπτό ο Μπάρχα από ασίστ του Τόρες. Η Οσασούνα πανηγύρισε ένα σπουδαίο… τρίποντο γι’ αυτή, καθώς πλέον αισθάνεται ήσυχη έχοντας αποκτήσει διαφορά 7 βαθμών απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού.
Η Οσασούνα έφτασε τους 28 βαθμούς και είναι στην 12η θέση, ενώ η Αλαβές είναι 17η με 22 και απέχει μόλις έναν απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού.
Θεσσαλονικη: Αγρότες επιχειρούν να στήσουν μπλόκο στο δρόμο προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
12:02
Βραζιλία: Βίντεο καταγράφει αεροπλάνο με 180 επιβάτες που τυλίχθηκε στις φλόγες πριν απογειωθεί (vid)
11:59
Το Netflix σε «αποκλειστικές διαπραγματεύσεις» για την εξαγορά της Warner Bros Discovery
11:59
Γαλλία: Σήμερα αποφασίζει η δικαιοσύνη για αναστολή της Shein μετά από αίτημα της κυβέρνησης
11:57