ΣΠΟΡ

Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ: «Κάηκε» η Θεσσαλονίκη από τους πανηγυρισμούς

Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ: «Κάηκε» η Θεσσαλονίκη από τους πανηγυρισμούς
ΙΝΤΙΜΕ

Με το τρόπαιο στα χέρια έφτασε ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, η οποία πανηγύρισε την μεγάλη νίκη ξέφρενα μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε δυναμικά στην κατάκτηση τίτλων και επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, χάρις στο «χρυσό» τέρμα του Κρμέντσικ με… buzzer beater στο 90ο λεπτό.

Αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι, οι παίκτες και τα μέλη της αποστολής της ομάδας έστησαν ένα ξέφρενο πάρτι, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ για την κούπα.

Στη συνέχεια, το γλέντι… μεταφέρθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας, όπου βρέθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ και πανηγύρισαν μαζί με τους «ασπρόμαυρους» την κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου.

Η αποστολή του «Δικέφαλου του Βορρά» αναχώρησε τα ξημερώματα της Κυριακής με προορισμό την Θεσσαλονίκη, όπου εκεί την περίμενε ένα ακόμα μεγαλύτερο πάρτι.

Χιλιάδες οπαδοί των «ασπρόμαυρων» είχαν… πλημμυρίσει τους δρόμους της συμπρωτεύουσας με… σημείο αναφοράς τον Λευκό Πύργο. Έτσι, μόλις η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στην Θεσσαλονίκη, οι πανηγυρισμοί κορυφώθηκαν.

Φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Την φωταγώγηση του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης και την ανάρτηση της σημαίας της ομάδας στο δημαρχιακό κτήριο, αποφάσισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο ίδιος παίνεσε τον ΠΑΟΚ, τους ποδοσφαιριστές του, την διοίκηση, αλλά έστειλε και το μήνυμα του με την ευκαιρία της συγκέντρωσης μεγάλου πλήθους οπαδών της ομάδας, στην πλατεία του Λευκού Πύργου, καλώντας όλους τους συγκεντρωμένους να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας να φορούν μάσκες και να αυτοπροστατεύονται, όσο το δυνατόν περισσότερο.

«Κάθε νίκη είναι χαρά. Κάθε τίτλος είναι περηφάνια», τονίζει σε δήλωσή του για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ. «Ό,τι μεγαλώνει τον σύλλογο μεγαλώνει και τη Θεσσαλονίκη», υπογραμμίζει ο κ. Ζέρβας συγχαίροντας τον ΠΑΟΚ.

Καλαφάτης: Πανάξιος κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο. Στην επιστολή του ο κ. Καλαφάτης αναφέρει:

«Πανάξιος κυπελλούχος, για άλλη μία φορά! Συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, για την κατάκτηση ενός, ακόμη, τροπαίου. Στη Θεσσαλονίκη αξίζουν πρωτιές σαν κι αυτήν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ