ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η τούρτα–έκπληξη της ΕΟΕ στη Μαρία Σάκκαρη που συνεχίζει τη μάχη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η τούρτα–έκπληξη της ΕΟΕ στη Μαρία Σάκκαρη που συνεχίζει τη μάχη
Screen grab/Twitter

Στο Τόκιο βρήκαν τη Μαρία Σάκκαρη τα 26α γενέθλιά της σήμερα και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της επιφύλαξε μία ευχάριστη έκπληξη.

Με πρωτοβουλία του Αρχηγού Μιχάλη Φυσεντζίδη και του Υπαρχηγού Ιάκωβου Φιλιππούση ετοιμάστηκε μια μικρή γιορτή γενεθλίων χωρίς να το γνωρίζει η Μαρία.

Βρέθηκε η τούρτα και τα απαραίτητα κεράκια και εκλήθη η πρωταθλήτρια του τένις στο Αρχηγείο για ένα σημαντικό θέμα.

Όταν ανακάλυψε τι συμβαίνει, έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη, παρουσία της Ολυμπιονίκη Άννας Κορακάκη με την οποία μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο στο Ολυμπιακό Χωριό.

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με το δεξί την ολυμπιακή της προσπάθεια καθώς στο «παρθενικό» της παιχνίδι σε Ολυμπιακό τουρνουά απέκλεισε με 7-5, 6-2 την Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ και προκρίθηκε στον 2ο γύρο εκεί όπου θα παίξει με την Σέρβα Νίνα Στογιάνοβιτς (6-3,6-3 την Χιμπίνο).

Αγχωμένη πρόκριση στο ίδιο άθλημα κατάφερε και ο Έλληνας πρωταθλητής Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος νίκησε σήμερα τον αντίπαλό του Φίλιπ Κολσράιμπερ με 2-1 σετ (6-3, 3-6, 6-3) στην πρεμιέρα του στο Ολυμπιακό τουρνουά και προχωρά στο δεύτερο γύρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ