Παραολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στο μπότσια
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Πολυχρονίδης, Ντέντα και Πυργιώτη στο διπλό μεικτό του μπότσια.
Ακόμη ένα μετάλλιο πρόσθεσαν στη συγκομιδή της ελληνικής Παραολυμπιακής ομάδας στους Αγώνες του Τόκιο, οι Γιώργος Πολυχρονίδης, Αννα Ντέντα και Αναστασία Πυργιώτη.
Οι Ελληνες πρωταθλητές του μπότσια, κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στα μικτά ζευγάρια BC3, επικρατώντας με 7-0 των Κέϊ Γιουέν Χο, Γουά Τακ Τσε και Τουν Γουίνγκ Λιού από το Χονγκ Κονγκ.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτό, είναι το δέκατο μετάλλιο που κατέκτησε η Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με την ελληνική αποστολή να μετρά πλέον ένα χρυσό, δύο αργυρά και επτά χάλκινα μετάλλια στην κορυφαία διοργάνωση.
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Τρίτη στις 20:00 το χτύπημα στο Ιράν» - Αποζημίωση ζητά η Τεχεράνη για να ανοίξει το Ορμούζ
20:10
ΚΟΣΜΟΣ
Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι εντόπισε στρατιωτικό εξοπλισμό της Χεζμπολάχ σε σχολείο στο Λίβανο (pics)
20:00
ΕΛΛΑΔΑ
Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης του τραυματισμένου ορειβάτη στο Αγρίνιο (vid)
19:47
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα προειδοποίηση Τραμπ: Θα χάσουν τα εργοστάσια ενέργειας αν δεν ανοίξουν το Ορμούζ έως την Τρίτη
19:36
ΠΟΛΙΤΙΚΗ