ΣΠΟΡ

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο «θα παίξει» τον ρόλο του Ρανιέρι στην ταινία για τον Τζέιμι Βάρντι!

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο «θα παίξει» τον ρόλο του Ρανιέρι στην ταινία για τον Τζέιμι Βάρντι!
Reuters / Matthew Childs;

Στην τελική ευθεία έχει μπει η ταινία που θα γυριστεί για την ζωή του Τζέιμι Βάρντι και ο Κλαούντιο Ρανιέρι αποκάλυψε στον Αγγλικό Τύπο, ποιος θα είναι ο διάσημος ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον ρόλο του στην ταινία.

Ο Ιταλός τεχνικός αποκάλυψε ότι έχει ακούσει ότι ο Ρόμπερτ ντε Νίρο πιθανότατα θα είναι εκείνος, που θα ενσαρκώσει στην μεγάλη οθόνη τον προπονητή, που οδηγεί την Λέστερ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Γιατί όχι; Είναι ένας φανταστικός ηθοποιός!» δηλώνει στην SUN.

Η παραγωγή της ταινίας για τον Τζέιμι Βάρντι από τον διάσημο Άγγλο παραγωγό Adrian Butchart κάνει ήδη το casting. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο παλαίμαχος άσος της Αγγλίας, Βίνι Τζόουνς θα ενσαρκώσει τελικά τον προηγούμενο προπονητή της Λέστερ Νάιτζελ Πίρσον (τόσο εμφανισιακά, όσο και ηλικιακά ταιριάζει στην επιλογή), ενώ ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί ο ηθοποιός, που θα έχει τον κεντρικό ρόλο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η λίστα έχει πλέον περιοριστεί σε 3 σπουδαία ονόματα της νέας γενιάς των ηθοποιών.

Ο Zac Efron

Ο Robert Pattinson

Και ο Louis Tomlinson

Τα γυρίσματα πάντως έχουν μετατεθεί χρονικά προς τα πίσω καθώς οι παραγωγοί της ταινίας θέλουν να συμπεριλάβουν στο σενάριο και την πιθανή πλέον κατάκτηση του τίτλου από την Λέστερ, αλλά και την παρουσία του Βάρντι με την εθνική Αγγλίας στα γήπεδα του EURO 2016 το καλοκαίρι.

Διαβάστε σχετικά

Το Χόλυγουντ ετοιμάζεται να γυρίσει ταινία με την ζωή του σκόρερ της Λέστερ Τζέιμι Βάρντι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ