ΣΠΟΡ

Super League: Θρήνος για τον 19χρονο Άλκη - Μόνο ασπρόμαυρες φωτογραφίες ως ένδειξη πένθους

Super League: Θρήνος για τον 19χρονο Άλκη - Μόνο ασπρόμαυρες φωτογραφίες ως ένδειξη πένθους

Το ποδόσφαιρο θρηνεί τον χαμό του 19χρονου οπαδού του Άρη, Άλκη Καμπανού, με τις ομάδες να εκφράζουν την οργή και τον θυμό τους.

Τον χαμό του Άλκη πενθούν επίσης οι φωτογράφοι και τα πρακτορεία που καλύπτουν τους αγώνες. Όπως έγινε γνωστό το διοικητικό συμβούλιο της ΕΦΕ αποφάσισε σε ένδειξη πένθους για τον χαμό του η σημερινή φωτογραφική κάλυψη της αγωνιστικής στη Super League 1 να αποτελείται από ασπρόμαυρες εικόνες χωρίς καμία διάκριση ως προς τη χρήση των εικόνων (social media κτλ.)

Πατέρας 19χρονου Άλκη: «Να διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ Άρη – ΠΑΟΚ»

Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έστειλε ένα μήνυμα στο οπαδικό κίνημα της Θεσσαλονίκης. Ο Αριστείδης Καμπανός πρότεινε να πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, που θα παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων αγκαλιά.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το προσωρινό πόρισμα του ιατροδικαστή, ο 19χρονος υπέκυψε από βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, απόρροια των πολλαπλών χτυπημάτων που δέχθηκε και τη μαχαιριά που δέχθηκε στον μηρό.

Ο νεαρός φίλαθλος του Άρη, έφερε στα κάτω άκρα τραύματα από ίσο και τέμνον όργανο, τα οποία του προκάλεσαν ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ έφερε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι από πολύ ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε.

Μπλούζες, κασκόλ και καπέλα του Άρη στο σημείο όπου ξεψύχησε ο 19χρονος

Δεκάδες φίλοι της ομάδας, μαθητές του κοντινού σχολείου αλλά και άνθρωποι κάθε ηλικίας που έμαθαν για το σοκαριστικό γεγονός της δολοφονίας, έσπευσαν από νωρίς στο σημείο και εύχονται όλοι να βρεθούν άμεσα οι δράστες και φυσικά να μη ξανά υπάρξει ανάλογο περιστατικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ